Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy dziecko udało się do najgorszej osoby w rodzinie :(

Polecane posty

Gość gość

myslalam ze jak my, rodzice, jestemsy spokojni i zrównoważeni to dziecko do nas się uda, a ono się wrodziło w babkę swoj ą, czyli matkę mojego męza, ma strasznie nerwową naturę, krzyczy, kopie, bije, jest agresywne i wymusza wszystko na innych krzykiem i fochami zupelnie jak babunia. :((( ktoras z was tak ma ze rozczarowała sie charakterem dziecka>? moja mama opiwadala mi ze ja bylam spokojnym dzeckiem, tesciowa mowila ze moj mąż tez był ok. a tutaj taka niepsodzienka niemila :/

Gość gość
wdało się

Gość gość
Nie można wymienić na inny model?

Gość gość
Ja miałam nadzieję, ze syn będzie miał chrakter męża, ale okazało się ze ma mój. A ja jestem świadoma tego jaki on jest... Cóż. Wychowuję, prostuję i tyle.

Gość gość
"Udało się " :D

Gość gość
właściwie to się NIE udało :D

Gość gość
O co ci chodzi z tym UDALO SIE? napisałaś to kilka razy, ale ja sensu nie mogę zalapac z tym udaniem. Do czego ma to być powiązane?? Chodzi tobie z wdaniem się? przecież to zupełnie inny wyraz. Nie rozumiem sensu twojego postu

Gość gość
z kontekstu tytułu topiku zrozumiałam mniej więcej coś takiego że dziecko z jakimś problemem udało się czyli poszło do swojej babki zamiast do was :O

Gość Tasmanska
Mój maz to chodząca oaza spokoju, wcielony dyplomata, niesłychanie opanowany , a cór wrodziła się w najbardziej nerwową, awanturna, buntną ,przekorną jedną z jego siostr. Wypisz wymaluj. Maz jak aptzry na corke to mowi ,z ejakby cofnąl się do przeszlosci i oglądal swoją siostrę, bo tez taki wcielony diabełek, rogi wystawić musiala dla zasady, tak jak i cor i diable krwi napsuć potrafi, ale kochane. Dodam, ze mąż pochodzi z rodziny wielodzietnej, miał jeszcze kilka siostr ,lecz cor wdala się w tą najbardziej charakterną , gdzie dzień bez nabrojenia był i jest dniem straconym i u jego siostry i u jego malej

Gość gość
chodzi mi o to że wdało się nasze dziecko w babkę, matke mojego męża...już widze niektore jej cechy, a babka ma zaburzenia wg mnie (znam sie na psychologii dość dobrze) , reaguje nerwowo na sytuacje zupełnie nieadekwatne do tego, ma tez aburzenie polegające na częściowym braku odczuwania empatii, jest zaborcza i bardzio się rządzi, egoizstka... ktoś powie: po co wychodziłaś za syna takiej amtki..ale liczyłam po cichu ze dziecko bedzie jak ja lub mąż a nie jak ona :(((

Gość gość
udało się czyli poszło

Gość gość
(znam sie na psychologii dość dobrze) x tak ci się tylko wydaje