Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćb27

Wiele osób wiąże się z kimś z obawy przed samotnością i pod presją otoczenia

Polecane posty

Gość gośćb27

Mam wrażenie, że większość tak własnie robi i taki jest nieszczęśliwy koniec...Mam 27 lat i wszyscy mówią, że powinnam sobie kogoś znaleźć, nie jest to jednak takie proste i oczywiste. Bywało wiele okazji do związków, poznałam sporo interesujących i dobrych mężczyzn, ale nic do żadnego z nich nie czułam, prócz sympatii...Więc myślę, że lepiej już być sama niż wiązać się w taki sposób. A poza tym, jeszcze jedno...faceci, na których zwracam uwagę albo się mną nie interesują w ogóle albo tylko na krótko...nie rozumiem tak naprawde w czym problem ;/

Gość gość
bardzo patrzysz na wyglad?

Gość gość
Tez tak mam, nie ma sie do czego zmuszac. Moze masz taka osobowosc samotnicza, np. osobowosc schizoidalna, takie osoby bardziej zyja w swojej glowie, nie potrzebuja az tak towarzystwa, wola wyobrazenia itp. A moze preferujesz kobiety, a moze to aseksualizm. W kazdym razie nic na siłe :)

Gość gość
Serducho pomin ses ggdzies tam jest gdzieten iks kuna zyj nikomu laski nierob a cjcbo buc woda na kawe eh musze wsta/ k***a go mac no cio no cio wy ruru watde ę?tne a piertolo muslisz ze tylko ty masz łajdaczke?:-P

Gość gośćb27
Nie jestem lesbiją ani nic z tych rzeczy, podobają mi się faceci, chociaż nieliczni

Gość gość
Sama prawda ,ale powiem ci cos jako facet 33 kochałem tylko raz moja pierwsza i jedyna póki mnie nie zdradziła i miały byc sluby dzieci itp ale potem zrozumiałem gdy byłem jestem sam ze ciezko o kogos z kim bedziemy tworzyc zgrany team i plus jakis pociag do siebie seksualny ,a wiązac sie tylko dlatego ze kazdy naciska (mnie tez matka w pracy koledzy gadki takie sama wiesz jak to wygląda)nie warto zycie tylko jedne a zmarnowac to ja sobie je mogłem kilka razy i nie wiem czy nie lepiej jak teraz mam 5 lat sam niz 5 lat i dzieci jakies chore akcje len w domu itp itd

Gość gośćb27
Nie zwracam wielkiej uwagi na wygląd, szczerze...to bardziej na pozycje społeczną, wykształcenie, prace....płytkie troche, ale tak już jest. Poza tym podobają mi się starsi...myslałam zawsze, że u takich kobieta młodsza ma duże szanse, ale różnie bywa...może za bardzo za nimi biegam...?

Gość gość
pozycja społeczna :PP jak szukasz polityka to do urzedu tam wiekszosc po znajomosci siedzi jak lekarza to idz na takie studia itp itd mierz wszystkich swoją miara bogaty i z pozycja nie bedzie cie chciał na zone nie o to chodzi w małzenstwie

Gość gośćb27
Trafione jakby w samo sedno. Podobają mi się lekarze :) Sama nie jestem lekarką, ale mam dobrą pracę i wykształcenie...do tej pory musiałam się starać o wszystko w życiu sama, nie sądzę żebym była gorsza...

Gość Daniel 25
Tak napewno jest , że niektóre związki są z samotności , desperacji, a nie bo chcą ze sobą być tak jest u brzydkich dwóch płci , a jak jest mężczyzna , kobieta ładna to nie są tak zdesperowani.

Gość Daniel 25
Ale jak i tak kogoś nie stać na dziewczynę czy chłopaka to mogą się śmiać wiele razy z tej osoby i tak nie będzie miała , pewnie że się śmieją ludzie bo oni mają , chyba logicznie teraz odpowiedziałem ? :-) , a jak się tak martwią te ludzie tak to niech pomogą ze swatać człowieka a nie hi hi ha ha.

Gość gość
ja nie mam stutiów i tez w zyciu o wszystko sam sie starałem czyli juz przekreslony u ciebie jestem ,tak zasługujesz na lekarza tylko ze ci lekarze to maja czesto po 50 lat bo zeby byc dobrym lekarzem to trzeba tez troche liznac zycia i doswiadczenia wiec moze szukaj takich powodzenia