Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem czemu fifarafa imprezowicze mają takie powodzenie

Polecane posty

Gość gość

Otóż EKSTRAWERTYZM, sprawia, że człowiek jest bardziej widoczny co za tym idzie popularny, wszyscy o nim mówią wszyscy chcą go poznać, a to jest bardzo atrakcyjne dla kobiet. Bo która nie chciała by żeby jej facet był sławny miał branie, żeby inne jej zazdrościły? Niestety cisi nudziarze i introwertycy nawet najbardziej pewni siebie którzy mają wyj****e na opinie innych ludzie, ale NIE ZWRACAJĄ NA SIEBIE UWAGI nie mają szans kiepsko się sprzedają, nawet w cale. Taka jest prawda jeśli facet chce mieć powodzenie musi się mieć w doopie opinie innych ludzi, oraz zachowywać się jak skrajny idiotyczny ekstrawertyk zwracający na siebie uwagę!Przykładem takich ludzi może być Wojewódzki (typ idioty zwracający na siebie uwagę - ma powodzenie), przypomnijcie sobie kogoś kogo sami znacie i zastanówcie się jaki to typ czy cichy spokojny introwertyk, który mimo tego robi i mówi to na co ma ochotę? Czy jakiś ekstrawertyczny krzykacz, dusza towarzystwa, który uwielbia zwracać na siebie uwagę? Pamiętam sam na studiach gdy się tak zachowywałem jak debil, gadałem takie głupoty do wykłądowców na auli, że cały rok się śmiał i co... KAŻDA była mną zajarana KAŻDA nawet te, które miały facetów, nie wiem czemu dostrzegały we mnie jakiegoś wartościowego kolesia, a ja gadałem takie głupoty kompletnie bez zastanowienia, cokolwiek żeby było tylko śmiesznie. A gdy taki nie byłem, byłem cichy spokojny, ale wciąż mający w doopie co ktoś pomyśli to każda mnie olewała. Niestety żaden z nas nie jest gwiazdorem o którym gada się w tv inni nas nie wylansują sami się musimy wylansować sami musimy sprzedać swoją markę i właśnie w ten sposób!

Gość gość
Ja zauważyłem że kobiety kleją się do tych najbardziej popularnych wylansowanych o których wszyscy mówią i wszyscy znają bo zakładają wtedy że oni mają większą wartość stąd fenomen podkochiwania się w gwiazdach których nawet osobiście się nie zna (ale to bez znaczenia inni a nawet wszyscy ich znają a raczej wiedzą o ich istnieniu i to wystarczy by ich pożądać). Jak widać kobiety to proste istoty wystarczy, że ktoś jest popularny, sławny mówi się o nim w danym kręgu kulturowym w większej grupie, może być prywatnie nawet największym palantem a jeśli jest sławny i popularny to będzie miał powodzenie!

Gość gość
to ja jestem jakas dziwna, bo nie cierpie Wojewodzkiego, jest dla mnie inteligentnym idiota, noz w kieszeni mi sie otwiera. Nie lubie cwaniaczkow, ktorzy za duzo gadaja, wole miec faceta pod pantoflem :D ci introwertycy, ktorzy maja wyj****e sa w moim typie

Gość gość
rzeczywiście jesteś dziwna...

Gość gość
To prawda nie wiem jak określić taki typ w jednym słowie, ale największe powodzenie mają właśnie ci wygadani towarzyscy którzy błyszczą i się lansują, którzy za wszelką cenę zwracają na siebie uwagę czy to tym co mówią jak mówią i tym co robią - typowi pobudzeni ekstrawertycy

Gość gość
Aś odkryl ju es ej:-) ipa i pieniac zadzi kazdym krajem szkoda ze polaka niestac na polke polak jast pszytki bo najczdsciej niema kasy:-( e wy polki niemiecdba o czystosc rasowa a wy? O konto w rajfajzen bank zachwile juz Mieszacie sie rury z aryjczykami i nawet niewiecie ze jestescie copo wypad juz sie kury w tym kraju niemoeszza co!majoce odszelom was suki j ak aw

Gość gość
Żadne odkrycie z tą popularnością ekstrawertyków. Tacy też mają więcej kolegów i ogólnie znajomych, zarówno tych bliskich-przyjaciół, jak i takich do zwykłego wypicia piwka w wesołym gronie.

Gość gość
nie tyle co więcej co W OGÓLE MAJĄ natomiast introwertycy oprócz rodziny nie mają nikogo. Prawda jest taka albo zaczniemy zwracać na siebie uwagę swoim zachowaniem i gadaniem będąc fifarafa kozakami których jest pełno stale imprezują każdego znają i każdy zna ich, albo możemy dożywotnie walić konia...