Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TATUAŻ U DZIEWCZYNY !!!

Polecane posty

Gość gość

chcę zrobić tatuaż - napis na żebrach podobają Wam się takie tatuaże u dziewczyn?

Gość gość
żadne się nie podobają

Gość gość
mi się podobają

Gość gość
no ja tez sie zastanawiam nad takim tatuazem. mam juz jeden na lopatce a teraz chcialabym na zebrach, ale rozwniez slyszlam ze jest bardzo bolesny :(

Gość gość
zależy kto ma jaką wytrzymałość na ból ogólnie fajnie to wygląda

Ja mam rękaw, datę urodzenia córki pod piersią i aktualnie jestem w trakcie robienia tatuażu na stopie. I mogę ci powiedzieć że na stopie dość mocno boli bo tam same kości.:-)

Gość gość
Tatuaż u dziewczyny ? A wąsy też ?

Gość gość
wąsy też mam ;) no to ma być mój pierwszy i boję się troszkę tego bólu właśnie .. ogólnie więcej opinii jest na tak :)

Tatuaż na żebrach jest na tyle fajny że na codzień go nie widać a to czy ktoś go zobaczy czy nie zależy już tylko od ciebie. Ja na twoim miejscu bym zaryzykowała.:-)

na żebrach fajnie wyglada ale jest dość oklepany, ja też właśnie na drugi szukam miejsca niezbyt widocznego na co dzień ból nie ma znaczenia bo jestem masochistką :D

Gość gość
Jak juz chcecie robic tatuaze to robcie je w widocznych miejscach. Bede wiedzial kogo omijac szerokim lukiem.

Gość gość
zawsze znajdzie się ktoś, komu się nie spodoba i ktoś kto będzie się zachwycał, różni są ludzie tatuaż ma być dla siebie, nie dla kogoś, szczególnie jak jest w niewidocznym miejscu

mi mnóstwo facetów prawi komplementy nt tatuażu i pytaja czy mam więcej bardzo bym chciała ale nie mam jak poki co...

Nad posiadaniem tatuażu trzeba się dobrze zastanowić. Po pierwsze to jest dość drogi interes a po drugie tatuowanie swojego ciała strasznie wciąga i wbrew pozorom uzależnia.

Gość gość
lepiej widoczne miejsce to twoje czoło HM :D:D:D

twarz odpada, u mnie w gre wchodzi tylko takie miejsce gdzie ktos zobaczy wtedy gdy ja pokażę :)

Gość gość
ciało to swiatynia ducha wiec jest zakaz w pismie sw

Gość gość
W zyciu zadnej dziewczyny z tatuazami... Zwykla patologia

Gość gość
Dziewczyny z tatuażem pozbawione są kobiecosci

Gość gość
Dzis prawie kazda sie puszcza ma tatuaze pije pali cpa. Ogolnie brak kandydatek na zony - pora umierac... Albo nie, jak dorobie sie majatku i bede zyl jak krol ;)

Gość gość
do gość 20:43 haha, to współczuję towarzystwa w jakim się obracasz ;)

Gość gość
Ja mam mały napis na lopatce i bardzo mi się podoba bo oznacza coś dla mnie, sama nie lubię jak np cała ręka jest wytatuowana lub kolorowych tatuaży

Gość gość
link wyżej nie działa. nie rozumiem tych facetów uprzedzonych do kobiet wytatuowanych..co ma piernik do wiatraka? tzn dlaczego zakladacie,ze taka dziewczyna sie puszcza i jest patologiczna? a moze to z wami jest cos nie tak? nie muszą wam sie podobać tatuaże ale nie powinniscie z tego powodu obrażać kobiet i szufladkować je.

Gość gość
22:02 nawet psycholodzy twierdza ze takie osoby z tatuazami sa zaburzone, po za tym kto normalny sie okalecza rysunkami? Moze jeszcze powiesz ze normalne jest ciecie sie albo przypalanie zeby powstaly blizny? Bo i to ludzie sobie robia i jak twierdza "dla ozdoby" ...sobie robcie co chcecie ja wole takie osoby omijac szerokim lukiem nawet gdybym do konca zycia mialbym byc sam!

Gość gość
ty akurat będziesz do końca życia sam bo to ciebie, psycholu, omijają. Mnie korci żeby wytatuować sobie coś na żebrach, ale póki co nie mam konkretnego planu.

Gość gość
nie podobaja mi sie tatuaze, wiec nie bede sciemnac, ze sa fajne