Gość gość Napisano Sierpień 12, 2015 Witajcie jestem tu nowa i nie mam z kim podzielić się moją sytuacją. Mam ojca alkoholika, który pije odkąd pamiętam... Nie bije mnie, ale czasem się zdarza, że uderzy moją mamę jeżeli nie uda mi się stanąć w jej obronie... Najgorsze są dla mnie wieczne awantury już nie mam siły tego słuchać. Mam spokój tylko wtedy gdy jestem na studiach w innym mieście najgorsze jest to, że muszę wracać na weekendy i wakacje, wracam ze względu na mamę i młodszego brata, którym chcę pomóc. Niestety mama boi się odejść od ojca, ja ze względów finansowych nie mogę też jej w żaden sposób pomóc, na studiach utrzymuje się tylko ze stypendium, które ledwo wystarcza mi na opłatę pokoju i ogólnie na życie już nie wiem co mam dalej robić... W dodatku żaden chłopak mnie nie chcę, nie mam przyjaciół nikogo.... Wynika to pewni z mojego wyglądu mam wystające zęby a nie stać mnie na aparat, niestety ludzie są tacy bezlitośni, że tylko patrzą na mój wygląd :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach