Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w*****a mnie mój facet

Polecane posty

Gość gość

Niby wszystko jest ok, niby czuję się kochana. Pracujemy razem w jednej firmie mamy biurka koło siebie. Jak obsługuje jakąś ładną kobietę to zaraz sprawdza jej profil na FB. Nie mam w ogóle konta na FB i myśli, że jestem głupia w tym temacie. Mam dostęp do jego FB za jego przyzwoleniem no i ok, i jak sprawdzam wieczorem jego ostatnie wyszukiwania to są to przeważnie te ładne klientki. Brzydkich nigdy nie ogląda. On myśli, że ja tej umiejętności nie pojęłam. Jak zareagowałybyście Wy!! Bo mnie dzisiaj w*******o to niesamowicie.

Gość gość
Wy normalni jesteście? zero prywatności. Włazisz facetowi na profil, sprawdzasz jego historię wyszukiwania... Skoro mu nie ufasz, to zerwij i po kłopocie, a nie bawisz się w coś takiego.

Gość gość
Każdy facet tak ma, to normalne. Ale przecież nie randkuje z nimi. Moim zdaniem niepotrzebnie jesteś zazdrosna. Ja kiedyś też sobie zaprzątałam tym głowę ale już dawno z tym skończyłam i żyje mi się lepiej. Tobie też tak radzę.

Gość gość
Dżizass, gdzie wy pracujecie? Twój facet ma dostęp do danych klientów, ale pod żadnym pozorem nie ma prawa ich wykorzystywać. Jak Cię wkurza to donieś na niego... Co za typ... Jako klientka waszej firmy byłabym co najmniej wkurzona za takie zachowanie...Niech tylko szefuńcio się dowie

Gość gość
No dzięki za odpowiedzi troszkę mnie uspokoiły, zresztą w tym k***wskim świecie znaleźć faceta idealnego to chyba nie ma szans

Gość gość
nie, to nie jest normalne !!! rozumiem obejrzeć się na ulicy za atrakcyjną dziewczyną, to od facetów silniejsze, ale śledzić profil na fb... moim zdaniem coś jest nie halo