Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skryty23

Seksprzyjaźń?

Polecane posty

Szukam seksprzyjaciółki z Wrocławia, z którą mógłbym spędzać miło czas ale również porozmawiać na każdy temat, wzajemnie zwierzać się i wspierać, wyjść na piwo, kawę lub na spacer. Nie chodzi o sam seks, lecz również na przyjaźni. Jestem zwykłym 23-latkiem, lecz nie interesuje mnie stały związek z powodu kilku zranień przez kobiety, z którymi byłem w przeszłości. Post nie ma na celu urażenia nikogo, jeśli jesteś zainteresowana i szukasz tego samego, napisz. Mail abcdefWrocław@poczta.onet.pl

Gość gość
Nie ma czegoś takiego.

Gość gość
Jesteś zraniony przez kobiety, ale szukasz ,,przyjaciółki'' do sex-party... Niezły krętacz :S

Gość gość
za prostytutki to się płaci a nie liczy na łatwe darmówki! patrzcie jaki oszczędny

Jakbym chcial prostytutki to poszedłym do burdelu ale to nie to samo, może jakaś dziewczyna również chciałaby poznać osobę, której pasowałyby takie relacje damsko-męskie.

Gość gość
To tak nie działa, że szukasz sobie kogos do tego w necie, a jakaś dziewczyna (koniecznie ładna, nie?) za frajer się zgadza. Znam takie układy między ludźmi, którzy byli przyjaciółmi od długiego czasu, ew. byłe pary. Ale nie polecam, prędzej czy później ktoś się zakocha i wszystko p*****lnie. Zamów sobie kogoś po prostu, jeśli chce Ci się ****ać.

Nie napisałem nigdzie, ze musi być ładna. Możemy najpierw pójść na kawę, zapoznać się wzajemnie. Jeśli nie spróbuję to się nie dowiem, więc dzięki za radę.

Gość gość
czyli szukasz naiwnej laski do darmowego seksu, nie dając nic w zamian, zero zobowiazań smiech.gif buahaha żadna dziewczyna nie jest taka głupia, po pierwsze masz 23 lata więc nie umiesz zadowolić kobiety bo masz male doświadczenie, a skoro ma być seks dla samego seksu to wypadałoby go uprawiać z kimś kto się zna na rzeczy... dlatego do niezbowiązujących spotkań kobiety wybierają doswiadczonych 30 lub 40 latków usmiech.gif a po drugie bez seksu już nie chcesz przyjaźni? to ja mam w doopie taka przyjaźń. Mam swoich znajomych którzy sa moimi przyjaciólmi bezinteresownie, a nie za seks.