Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja urodze w końcu

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny bo ja juz tego nie zniose :) 41tc dzisiaj się zaczął, od rana odchodzi mi po troszku czop, brzuch mi się stawia jak cholera ale skurczy brak. Moja miednica i spojrnie łonowe nie pozwalają mi się polozyc nawet na 10 minut no czuje tak przenikający bol i slysze jak mi chrupią kości. Myslicie ze to zaraz juz? W zeszły piątek mały wazyl 3600 i nie wiem czy dam rade z tym bólem spojrnia a moj gin zyczyl mi juz tylko powodzenia :(

Gość gość
a ty jestes w szpitalu ?

Gość gość
Jedz do szpitala ty rodzisz!

Gość gość
Nie mam skurczy, spojenie dokucza mi od kilku dni i juz nie wytrzymuje. Wody mi nie odeszly

Gość gość
41 tc ..powinnas byc juz w szpitalu na obserwacji

jedź jedź może coś ci dadzą od bólu chociaż watpie :(

Gość gość
Ja dziś też zaczęłam 41 tydzień i dalej nic się nie dzieje:( Synek waży 4300... Dziś lekarz kazał czekać jeszcze tydzień na akcje, czop odchodzi "na raty", skurcze raz są raz ich nie ma. Ehh jeszcze te upały dają w kość:/ Aczkolwiek w końcu kiedyś urodzić musimy:) Autorko, trzymam kciuki i życzę szybkiego, lekkiego porodu no i oczywiście zdrówka dla maluszka:)

Gość gość
U nas w szpitalu przyjmują 7 dni po terminie, nawet na ktg nie kaza jrchac a ja czuje ze sie wykoncze. Probowalam sie polozyc i policzyc jak czesto napina mi sie brzuch ale nie jestem w stanie przez ta miednice.

Gość gość
Kurcze to jak bylam 2 dni przed terminem to mnie juz zatrzymali i kilka razy dziennie robili ktg .

Gość gość
a ja bym pojechała do szpitala i naściemniała że źle się czuję ,że brzuch mnie boli ...może coś poradzą albo wywołają poród szybciej.

Gość gość
Wez gorąca kąpiel. Mi po 15 minutach zaczęły sie skurcze.

Gość gość
Mam zamiar rodzic na Inflanckiej w Warszawie. Polozylam sie teraz i staram sie policzyc jak czesto twardnieje mi brzuch ale regularnosci w tym nie widze. Boje sie rozejscia spojenia bo sie naczytalam o tym w necie. Na sama mysl ze mam spac to chce mi sie płakac

Gość gość
Mowie ci. Wez gorąca kąpiel.

Gość gość
do szpitala i to już

Gość gość
Do szpitala mam 50km, jak zadzwonie powiedza ze mam przyjechac a okaze sie ze nie bylo trzeba. Brzuch twardnieje mi srwdnio co 15 minut ale nie kazde daje rade wychwycic przez bol miednicy. Przed chwila doslownie minute przekladalam sie z jednego boku na drugi

Gość gość
Zaczął co się poród nie rozumiesz tego.?twardnienie brzucha to skurcze.głupia jesteś czy co? Jedz do tego szpitala,powiedz jak wygląda sytuacja,jesteś już po terminie przecież.