Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto bardziej korzysta w małużenstwie, k***a czy Mężczyzna

Polecane posty

Gość gość

Kto bardziej korzysta w małużenstwie, k***a czy Mężczyzna

Gość gość
w 100% Szmata ( kobieta)

Gość gość
Nie dla obojga a dla pary nieudaczników, co liczą na korzyści.

Gość gość
Moja dziewczyna póki co pracuje, jesteśmy razem 2 lata i już ma parcie na ślub, daje mi to do zrozumienia. Coś niestety podejrzewam, że panna osiądzie na laurach po ślubie, będzie chciała jak najszybciej dziecko i siedzieć już w domu... a Jeleń czyli de facto Ja, będę musiał na nią zapitalać. Dlatego się nie żenię :D w narzeczeństwie to przynajmniej każda strona się stara i jest tak jak być powinno, a po ślubie to już tylko równia pochyła w dół...

Gość gość
szczerze mówiąc w Polsce to facet w wiekszości małżeństw, które znam kobiety nie dość, że pracuja (przeważnie są bardziej ambitne) to zajmuja się meżem domem dziećmi , urodzily tedzieci, czesto wniosly majątek to jeszcze padają ze zmęczenia, ale idą ze swoim Misiem do łózka; jakies 3:1 dla facetów (że oni więcej mają z małżeństwa)

Gość gość
Nie warto sie zenic bo cie pusci z torbami i wrobi w alimenty jak sie pozniej okaze na nie twoje dziecko tylko gacha do ktorego odejdzie z twoja kasa. Brak slubu to uniemozliwia.

Gość gość
gość dziś trepie,nie masz pojęcia ani o miłości ani o małżeństwie mam nadzieję,że dziewczyna pogoni cię

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

Gość gość
w małużenstwie" analfabeto,słownik w łapy