Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrześniówka25

Mamusie z Krakowa podpowiedzcie

Polecane posty

Gość wrześniówka25

Hej dziewczyny wybieram sie w weekend po wyprawke, prosze pomóżcie bo juz głupieje jaki polecacie wózek ?niedrogi , jaki sklep do kupienia wyprawki?

Gość gość
Jestem z Krakowa, ale większość kupowałam i tak przez internet. Wózek obejrzałam na żywo w 4kids ale przez internet kupiłam sporo taniej (różnica ponad 400 zł), miałam mutsy transporter i bardzo go sobie chwalę ale to zależy jeszcze czy mieszkasz w centrum, czy będziesz musiała go przenosić... Pieluchy kupowałam tam gdzie była promocja (popatrz sobie na stronkę promobaby, mamy tyle luzu że chyba wszystkie te sklepy są w Krakowie), emolienty i krem do buzi w aptekach Ziko (takie mały miał wymagania, ale poza tym polecam też babydream z Rossmanna). Podkłady do przewijania- Rossmann, teraz widzę że i w Biedronce mają, butelki i smoczki NUK w entliczku (który poza tym jednak drogi jest), a inne gadżety- wkładki laktacyjne, pieluszki tetrowe i flanelowe, wanienkę, przewijak na łóżeczko, szczoteczkę do włosów itd- w dużych marketach przy okazji innych zakupów. Laktator też przez internet. Łóżeczko i ręczniki w Ikei.