Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ja jestem nienormalny czy 99% męskiej populacji bo już sam nie wiem

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o seks, wytryski itp ciągle spotykam sie z tego typu sytuacjami ze facet jak tryśnie raz tak już mu nie stanie i on dopiero moze sie bzykać na drugi dzień, a nie rzadko dopiero po 2-3 dniach. No ja czegoś takiego nie rozumiem, ja mogę trysnąć, odczekam minute dwie i mi znów staje i moge dalej, a z każdym kolejnym orgazmem można dłużej bzykać. Fakt że może i po 6 orgazmie troszke czuc taki dyskomfort, nie ból, ale dyskmofort jednak za godzine dwie juz znow mógłbym dojść kilka razy pod rząd. Nawet jak na szołapie se oglądam czasami kamerki tam facet trysnie i koniec, już po zawodach, miękka faja i chocby nie wiem co on juz go nie postawi i takich tam wielu jest. Ja nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak? do jakiego lekarza z tym iść

Gość gość
nigdzie nie chodź, zdrowy chłop jesteś

Gość gość
Przestań się onanizować i znajdź se babe, będziesz miał to samo.

Gość gość
mam babe, a zresztą jaka to miałaby być niby różnica? orgazm to orgazm nie ważne czy sobie w ręce strzepiesz, czy ci loda zrobi, czy sie w cipce spuścisz, nie widzę różnicy

Gość gość
poczekaj parę lat teraz masz około 20 z czasem będzie rzadziej

Gość gość
mam 27 trzepie od ponad 15 lat, raz dwa razy dziennie nawet a z babkami to tak od 4-5 lat