Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sposob na fałszywa szwagierke. zwrocilibyscie jej uwage?

Polecane posty

Gość gość

nosz ja nie mogę...idzie do mnie to nadaje na tę teściową że naprawedę, gdyby teściowa wiedziała co ona nagaduje to by miała na jej temat inną opinię niż ma. potem idzie to teściowej na kawki i herbatki a w towarzystwie włazi jej w tyłek z wazeliną. ja wtedy sie zastanawiam o co chodzi. a jak tesciowa jest w kuchni to nawet szwagierka ją do mnie wyśmiewa. ohyda, ja wy sobie radzicie z taka falszywa osoba jesli ją macie> demaskować jej nie będę, bo nie jest mi to do niczego potrzebne, niech sobie teściowa myśli dalej, że X. jest taka kochająca (w rzeczywistosci straszliwie myje jej doooopę). to może jedynym lekiem jest unikanie> Ale kurrde, nóż mi sie otwiera w kieszeni jak widzę tę fałszywą szwagierkę. Ją wszyscy lubią bo myślą że ona jest taka kochająca i miła a jakby wiedzieli to co ja wiem to by się ostro zdziwili! ona ma taktykę że najpierw obrabia ciotce czy tesciowej tylek i mowi nieprzyjemne rzeczy na ich temat a potem do nich szczebiocze. zauważayłam w ogóle że fałszywe i wazeliniarskie osoby sa na ogół bardziej lubiane. ok niech będą ale co wy byscie zrobily, zwracac uwage takiej szwagierce czy olać sprawę i jej unikac? problem w tym że jej obecnosc mi psuje kazda uroczystosc rodzinną bo wtedy sobie przypominam w jakim fałszu ona żyje i jakim fałszem raczy całą tę rodzinę, normalnie ohyda.

Gość gość
To znowu ty, psychiczna z obsesją nt szwagierki? Spadaj na drzewo i nie śmieć.

Gość gość
Problem pewnie jest w tym, że teściowa ją bardziej lubi niż Ciebie

Gość gość
to psychiczna, ciągle zakłada te same tematy o szwagierce

Gość gość
tak to prawda, jest w tym problem. Bo uważam że to jest niesprawiedliwe że ludzie wolą fgałszywych a szczerych nie. Jest niesprawiedliwe że teściowa ją bardzoej lubi, bo jakby wiedziała, jak synowa jej nienawidzi, to by sie dopiero zdziwiła. tak, uważam że to niesprawiedliwe. bo teściowa koło niej skacze qa nie zna prawdy. ja za to nie mam w zwyczaju obgadywać do nikogo teściowej, a i tak jestem ta gorsza

Gość gość
11:22 to psychiczne, stale wypowiadające się pod tematem o szwagierce :D cały czas na forum kafe, no PSYCHICZNE :LD psychiczne hotelarki i zmywary

Gość gość
oho, obsesyjna psychiczna atakuje :D

Gość gość
w rzeczywistosci straszliwie myje jej doooopę x Skoro tak, to teściowa zadowolona, że ma umytą przez kogoś :P

Gość gość
Nie odpowiadajcie, szkoda czasu. Jutro znów założy taki sam temat.

Gość gość
Nie rozumiem po co komentujecie ten temat, skoro nie macie nic ciekawego do powiedzenia. Forum jak każde inne, dziewczyna ma "problem", zapytała i tyle. Czepiacie się jej, ze co, ze założyła ten temat po raz kolejny? Trafiłam na kafeterii 2 dni temu, gdy sama chciałam o coś zapytać, ale nie, zaraz było milion głupich komentarzy. Jaki sens tego, ze tak zaśmiecacie te forum? Ogarnijcie się ludzie, ile wy macie lat? Komentujcie i myślicie ze uraziłem tym ta dziewczynę? Jesteście załośni, naprawdę. Lepiej zmieńcie forum, bo czasem fajnie byłoby poradzić się normalnych ludzi, ale jak widać coraz trudniej o to... A co do tematu to jestem w takiej samej sytuacji. Mam porąbana szwagierkę, która na prawo i lewo obrabia tyłek mojej teściowej, mieszka z nią nie płaci za nic, nic nie robi, a wszystkim opowiada jaka to ona biedna i zapracowana. Z reguły teściowe są "wredne", ja ze swoją kontakt mam bardzo dobry, ale moja szwagierka mimo ze nie dogadują się tak dobrze w jej oczach i mojego teścia jest jak "królowa", chociaż z niej patologia totalna. Także nie martw się dziewczyno, kiedyś wszystko wyjdzie na jaw, możesz jej przyciąć kiedyś na jakimś rodzinnym obiadku, mam z tego niezła polewkę jak znam prawdę, a moja kochana szwagierka pierdzieli głupoty, a pózniej nie potrafi z tego wybrnąć..

Gość gość
Świeżaczku, ona zakłada te tematy prawie codziennie, od nie wiadomo kiedy. Nie chce rady ani poznać cudzego punktu widzenia. Nie ogarniasz?