Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę rozstać się z moją narzeczoną. Zostały 3 miesiące do ślubu

Polecane posty

Gość gość
Prowo jak nic. Widac golym okiem hehe. Zero spojnosci i przyziemnosci. A wy kafeterniane moherowe kwoki - prosze nie ekscytujcie sie tak! Naczynka wam na facjatach popekaja i cera zbrzydnie ;-) Peace.. Pozwolcie ludziom snuc wlasne bajki;-)

Gość gość
A ja wam powiem jak mógł dopuścić. MOze wierciła mu dziurę w brzuchu, może naciskała i może w pewnym momencie facet uznał, że nie da jednak rady. MOże świetnie ukrywała to przed nim. MOze facet nie zdawał sobie sprawy z tego ze jej nie kocha. Chyba lepiej teraz niż miałby cisnąć i siebie i dziewczynę w małżeństwie bez miłości, a z poczucia obowiązku bo kiedy jej dał pierścionek.

Gość gość
Prowokacja

Gość gość
chłopie ale kochasz ją czy nie ?? po co się oświadczyłeś ? czy to może ona Ci się oświadczyła że tak Ci nie po drodze do ślubu . Znudziła Ci się czy co ? masz na oku jakąś inną ? napisz więcej rzeczy a nie Zostawiam dziewczynę bo ma brak ambicjii . Zastanów się dobrze , bo następna może być sto razy gorsza a ta jaka jest ? opiekuje się Tobą , dba o Cb i dom ? KOCHASZ JĄ CZY NIE > ?

Gość gość
Oświadczyłem się z własnej woli. ale ze ślubem chciałem poczekać jeszcze kilka lat a jej rodzina jest bardzo wierząca i wierciła dziurę by juz się pobrać

Gość gość
oh tak. Facet, który zostawia kobietę 3 miechy przed ślubem nie znajdzie innej. No tak -logika kafe.

Gość gość
chłopie ale kochasz ją czy nie ?? po co się oświadczyłeś ? czy to może ona Ci się oświadczyła że tak Ci nie po drodze do ślubu . Znudziła Ci się czy co ? masz na oku jakąś inną ? napisz więcej rzeczy a nie Zostawiam dziewczynę bo ma brak ambicjii . Zastanów się dobrze , bo następna może być sto razy gorsza a ta jaka jest ? opiekuje się Tobą , dba o Cb i dom ? KOCHASZ JĄ CZY NIE > ? x Albo 100 razy lepsza. Na dwoj***abka wróżyła. Chciałabyś być z facetem który nie chce być z tobą?

Gość gość
Dziwne to dla mnie , ok chciałeś poczkeac ze ślubem a co Ty masz 17 lat ? na co chcesz czekać Albo sie kogos kocha i się bierze ślub albo nie Chyba nie wiesz co to znaczy miłość Myślałeś a oświadcze się ślub może kiedys albo może i nie bo może pewnego dnia spotkam inną dziewczynę to sobie zmienie . Żałosne ... gdyby wszyscy tak mysleli poważnych związków i ślubów by nie było .. chłopie daj jej spokój Dziewczyna troche popłacze złamiesz jej serce ale lepiej zostaw ją teraz i nie pokazuj się na oczy juz nigdy . Najlepiej gdybyś wyjechał do innego miasta , byłoby jej lżej a może i spotkasz sobie ambitna 30tkę i się może ambitnie ożenisz jak bedziesz na emeryturze

Gość gość
to po co jej d**e zawracał . Nie dojrzał wgl do swoich lat

Gość gość
popieram gościa 12:37. ja znam chłopaka który ma 28 lat i chodzi z dziewczyną od 8 lat, oświadczył się jej 3 lata temu i nawet nie myśli o ślubie. Bo co, bo czeka na lepszą opcję? \ żałosne. pamiętajcie dziwolągi, że dla kobiety zaręczyny to oznaka, że chcecie z nią spędzić życie, a nie że macie z nią chodzić kolejne 10 lat. Dupki. pewnie was tak rodzice wychowali na takich piotrusiow panów a zwłaszcza mamunie

Gość gość
Dziewczyna bez ambicji to najgorsze co może faceta spotkać, taka chce być wieczną utrzymanką i wisieć na nim. Wiej chłopie , ja pozbyłem sie takiej i teraz mam prawdziwa partnerkę ktora dokłada sie di wspólnego budżetu i z ktora można budować przyszłość.

Gość gość
Qurwa ale zawrocił jej w głowie i nie chce z nią być. Nie dziwię się. Też nie chciałabym być z kimś mało ambitnym. Koniec. Ludzie schodzą się i rozchodzą przed i po ślubie. Dobrze, że facet chce teraz sie rozejść a nie czeka na to aż po ślubie.

Gość gość
Dziewczyna bez ambicji to najgorsze co może faceta spotkać, taka chce być wieczną utrzymanką i wisieć na nim. Wiej chłopie , ja pozbyłem sie takiej i teraz mam prawdziwa partnerkę ktora dokłada sie di wspólnego budżetu i z ktora można budować przyszłość.

Gość Kożelanka
Ja uważam, że każdy ma jakieś wady. Nikt nie jest ideałem. Następna z którą będziesz może będzie i super ambitna, ale np. karierowiczka, nie będzie miała dla Ciebie czasu, nie będzie umiała nic zrobić w domu bo całe życie tylko praca. Wolisz taką? Uwierz mi, że nie znajdziesz takiej kobiety, która by Ci w 100% odpowiadała. Zawsze w związku trzeba iść na jakiś kompromis.

Gość gość
12:44 tylko zapomniałeś jełopie dodać, że mieszkając w tym kraju nie wszędzie można mieć tak dobrą pracę, by dużo się dokładać do budżetu. Idioto. Każdy orze jak może. Ale idąc waszym tokiem myślenie jak kobieta dokłada 1500 bo więcej jej nie zapłacą nawet jak się w swojej dziedzinie rozwija, to już ją trzeba na śmietnik wyrzucić. A co to znaczy twoim zdaniem ambicje? nie wiedziałeś jak ją poznawałeś czym się on zajmuje i jakie ma wksztalcenie? ratem na chwile przed ślubem do ciebie dotarło?> no nie rozśmieszaj ludzi....zreszta tu nie wiadomo czy sie smiac czy plakac... teraz coraz więcej takich piotrusdiów panów chodzi po ulicach, na rodzinę nie gotowi, tylko kasa sie liczy i jak partnerkę to najlpeiej bogatą żeby czasem panu i władcy nie ubyło

Gość gość
Największe parcie na ślub zwykle z dobrze sytuowanymi facetami maja nieudacznice życiowe bez własnej kasy pozycji społecznej i zawodowej. Ale wmawiają milosc i to ze kobieta potrzebuje deklaracji i zaangażowania faceta. Żal.

Gość gość
Autorze po Twoich wpisach wnioskuję, ze jej nie kochasz - inaczej nie myślał byś od razu o szukaniu kolejnej... Nie wiem po co zawracałeś jej głowę zaręczynami skoro nie zamierzałeś brać ślubu... Dla mnie zachowujesz się jak niedojrzały szczeniak. No ale odpowiadając na pytanie - im szybciej ją zostawisz tym lepiej. Po co tracić kasę na wesele i robic z wierzącej dziewczyny rozwódkę? Pogięło Cię calkiem? Taki ślub nawet nie byłby ważny bo zrobiłbyś to nieszczerze i pod przymusem... Ale domyślam się czemu tak kombinujesz - nie kochasz jej ale boisz się ją zostawić, za wygodny jesteś, a moze boisz się opinii innych? Sukienkę może jeszcze uda się zwrócić, przepadną tylko jakies zaliczki a dziewczyna młoda to się pozbiera, nie każ jej dalej bez sensu cieszyć się nadchodzącym ślubem skoro Ty go nie chcesz...

Gość gość
Uwaga, w kurniku zawrzało! Nie podniecajcie sie tak, bo ŁATWO moge wam WYTLUMACZYC dlaczego to PROWOKACJA. Na kafe jest takie fajne forum Zycie Uczuciowe, gdzie najczesciej rad udzielaja zyczliwi i mili ludzie nawet w tak kontrowersyjnym temacie. Jesli jakis facet mialby taki problem, to tam by zapytal a nie na forum matek, gdzie od dawna wiadomo ze to najbardziej zawistna i krytykancka grupa spoleczna, ktora bardzo szybko sie denerwuje i ekscytuje takimi tematami. Czy facet ktory zostawia dziewczyne bo jest "malo ambitna", bylby az takim idiota?

Gość gość
A dziewczyna pracuje ? a Ty pracujesz ? ile zarabiasz ?

Gość gość
Wiej. Bedzisz musial tyrac na jej tylek przez cale zycie i na dzieci z tego zwiazku a taka odpowiedzialnosc naprawde moze przytloczyc. znajdz kobiete ktora ma ambicje, pracuje. Lepiej zyc w parterskim zwiazku gdzie 2 osoby zarabiaja na dom.

Idioto, ile masz 16 lat? Pewnie że lepiej odejdź teraz niż już planuj szybki rozwód. Znajdzie sobie lepszego niż taka dupa.

Gość gość
Hipokrytki jakby kobieta założyła temat taki o facecie bez kasy i ambicji to byście ja namawialy do zerwania ale facet nie ma prawa nie chcieć darmozjada.Dobrze ze faceci coraz mądrzejsi i chca się żenić z kobietami o podobnych do nich dochodach a kopciuchy pijawki omijają szerokim łukiem.

Gość gość
Zmykaj póki możesz. Suknia ślubna przyda jej się innym razem a ty znajdziesz inną. I nie daj się teroryzować łzami i obietnicami.

Gość gość
Jednego nie rozumiem...po co się oświadczałeś? gościu, ty masz 32 lata. Mój ojciec w Twoim wieku był już dojrzałym facetem i ojcem. Jesteś niedojrzały. Jak się komuś oświadczasz to chyba jesteś swiadomyu po co? jeśli jestes na tyle miękki by się komuś oświadczyć pod naciskiem rodziny no to wybacz ale to chore i nie masz jaj. nie jest mi żal takich jak ty.

Gość gość
Brak ambicji do duza wada, udalo mi się wybić synowi z głowę taka panienkę chcąca sie jego kosztem urządzić.

Gość gość
masakra, mamuniu, zejdź z synka, uwierz mu w jego inteligencję i daj mu samemu wybierać partnerki..bo słuchając siebie zostanie starym dziadem kawalerem, kiedy nikt normalny nie-po-przejściach juz go nie zechce. a ty kopniesz w kalendarz i chopina zostanie sam

Gość gość
Kobieta ktora nie chce pomnażać wspólnego majątku tylko go trwoni to kula u nogi i egoistka ktorej obce jest prawdziwe partnerstwo. Strzeżcie sie takich kobiet, bo nawet jak sie z nimi rozwiedziecie to możecie być wrobieni w alimenty na cale życie. Nie na dziecko ale na dorosłą niezaradną babe.

Gość gość
Nawet jeśli to prowo, to może ktoś ma faktycznie taką sytuację. Odpowiedz jest tylko jedna. Zostaw ją przed ślubem. Potem bedzie miała piętno rozwódki, nie bedzie mogla kościelnego ślubu wziąść z kimś innym a unieważnienie kościelne trwa wieki i bedziesz musiał w tym uczestniczyć. Jako kobieta wolałabym żeby do ślubu nie doszło kit ze suknienką.