Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy zostałam w domu noworodkiem rodzina wiesza na mnie psy

Polecane posty

Gość gość

tesciowa mowi ze nic nie robię że siedzę tylko a jej synciowi pot po d.,...leci z tego jak jest zariobiony. powioedziała mi ze jak ona miala nownarodzone dziecko to od razu szła z nim grabic siano i poracowac w polu. no dramat. my mieszkamy w miescie to co mam, trawe kosic pod blokiem>??

Gość gość
witaj w klubie, mam podobną teściową ile to ja nie słyszę co ona robiła z dziećmi, a teraz to mi nic się nie chce, ani przetworów nie zrobię na zimę

Gość gość
powiedziała mi ze też źle bawie dziecko i za maĸło dziecko rozwijam. a skad wie ona co ja z nim robie 8 h? czasem aż mnie gardło boli od śpiewów i czyatnia mu

Gość gość
twoje tłumaczenie teściowej co robisz niczego nie zmieni, po prostu Cię nie lubi

Gość gość
wiekszosc matek polskich to narcystyczne k***y z mentalnoscia komuny kobiety c**y sluzacej co to poejcia nie ma jak wychowac dziecko 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Nie zwracaj uwagi na głupie gadanie.

Gość gość
12:23 no ale za co mnie tak nie lubi?

Gość gość
Tego Ci nie powiem, wiem bo moja mnie nie lubi, jestem ładna, wykształcona, i tego nie zmienię choć się starałam, do tego jest okropnie zazdrosna i popsuła moje relacje z teściem, a jak jej się to udało ona jest schorowana i bardzo to wykorzystuje , szantażuje że zaraz umrze a teść się boi, wiec nie mam żadnych kontaktów z teściami, jedynie święta od picu

Gość gość
U mnie było odwrotnie. Teściowa przy naszej pierwszej córce nie mogła przeżyć, że w wieku 15 miesięcy mała poszła do żłobka a ja wróciłam do pracy. Za to moja matka nie mogła przeżyc, że nie chcę specjalnie dla niej przyjechać 400km do rodzinnej miejscowości, urodzić i... oddać jej na "wychowanie" a sama wracać do pracy od razu!!!! Teraz przy drugim zresztą moja matka to samo zaczyna... że po co rok, skoro na 6 mcy mam płacone 100% to potem wracac do pracy, dziecko do żłobka a najlepiej do niej, bo ona się zna :/

Gość gość
wszystkim i tak nie dogodzisz, rob tak bys ty byla szczesliwa :) a tesciowej powiedz niech patrzy na siebie :P

Gość gość
żadna z moich 2 teściowych nie śmiałaby mnie komentować pod kątem opieki nad dziećmi Kocham moje dzieci do szaleństwa i daje im wszystko co we mnie najlepsze Moje teściowe znają swoje miejsce

Gość gość
Skoro teściowa miała takie fajne życie i wtedy były takie super czasy to może niech w imię uwielbienia tamtych czasów odda telefony, telewizor, przerzuci się na szare mydło, wywali co najmniej połowę ciuchów, nie korzysta z prądu tylko siedzi przy świeczce itp. Niech się cofnie w czasie ze wszystkim, skoro kiedyś było lepiej. Sorry ale stuknięta baba. Oj nagadałabym jej do słuchu jakbym usłyszała, że ona szła z dzieckiem w pole:/

Gość gość
Nie jestes sama he ja to mam x2 bo jeszcze tesc sie czepia he Ostatnio taka klotnie zrobili ze masakra Ja sie poryczalam i poszlam do pokoju .. my nie mamy jeszcze dzieci , pracuje ale ich zdaniem nie robie nic . A jak mam wolne to juz wgl nie robie nic (robienie wkolo domu , w domu , sprzatanie , pranie , gotowanie to dla nich NIC , a no i jeszcze pomoc na gospodarce bo mieszkam z tesciami i jest gospodarka to tez NIC ) żal pl ale co poradzisz , ona robiła wszystko 5 dzieci wychowala a ja nie robie NIC

Gość gość
19:10 to czemu sie nie wyprowadzicie ?? jak mozna dawac sie tak ponizac

Gość gość
to nie takie prosto bo ta gospodarka jest przepisana na mojego męża . On robi na gospodarce i jeszcze dodatkowo pracuje , a i tak są lepsze dzieci które przyjadą do mamusi na kawę raz na miesiąc a my najgorsi . Nie to że codziennie się czepiaja tylko wiem co myslą bo pare razy były kłotnie . Ja jestem ta niedobra a inne synowe najlepsze . Jedna z miasta przyjedzie co miesiac i najlepsza , a przyjechac i udawac zrobić teściowej kawe raz na miesiac to ja też bym potrafiła ... a wcale nie jest tak kolorowo mieszkac z tesciami . Moj mąż oczywiscie jest za mną , jak ostatnio była kłotnia poklocil sie z nimi , stanął po mojej stronie w 100 % za co wlasnie go tak kocham .. :) ja to już olewam , nie rozmawialam z nimi jakis czas , teraz tam odpowiem jak cos pytaja i juz . jak jest ok to ok na codzien , tylko poprostu wiem co o mnei mysla i tyle , nasluchalam sie " jest leniwa jakich mało , pasożyt i nic więcej , niech jedzie do mamusi , niech stąd wy....la , nie robi nic tylko lezy " poprostu płakałam w pokoju , mowili to ale troche wypili chociaz ich to nie usprawiedliwia ... wtedy bylam w ciąży , nie mowie ze to ich wina ale tydz pozniej poroniłam ... nikogo nie obwiniam ale taki stres nie byl na moja korzysc .... teraz troche sie uspokoili , mąż mowil ze mowili mu ze moze to ich wina , ze za bardzo na mnie gadali i ta klotnia ... ja mam juz ich gdzies ... no a w ciazy fakt troche sie ograniczalam ale robilam wszystie rzeczy , poza jakimis naprawde ciezkimi , no ale dla nich i tak siedzialam i sie leniłam ...

Gość gość
mam to samo mąż dużo teściom pomaga a i tak jesteśmy najgorsi, nie warto pomagać

Gość gość
Kłopoty zaczną się dopiero przy podziale majątku, bo gospodarka nie jest wasza w 100 % - spadkobiercy są.

Gość gość
dokladnie nie warto pomagac .. no ale moj ma na siebie ją przepisana , lubi to robić ale i tak jestesmy najgorsi ... no coż ..

Gość gość
Ojej jak teściowa z noworodkiem szła do roboty to znaczy że i twojemu mężowi można noworodka pod pache do roboty dać

Gość gość
kurde wspólczuje wam tesciowych:/ ja ma nawet ok,nie czepia sie wie ze mąz mi pomaga z reszta jak ona urodziła to miała 2 babcie do bawienia wiec nie moze mi nic powiedziec bo mi nikt prucz meza mi pomaga.