Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nawet spokojne kobiety lecą na tępych, napakowanych karków i wyrokowcó

Polecane posty

Gość gość

w z tatuażami? Ostatnio zacząłem obserwować pary i zauważyłem, że najwięcej atrakcyjnych kobiet( które mogłyby mieć duży wybór) chodzą z kibolami, wytatuowanymi, z groźnymi mordami, bardzo tępymi( podsłuchiwałem rozmowy), ostatnio byłem w dużym mieście w miejscu publicznym i obserwowałem, widzę, że to jakaś plaga, normalnie z 75% par, które widziałem to właśnie tacy kolesie z różnymi kobietami, od solar i blachar, po ładne, skromnie ubrane studentki czy panie. Czemu się mówi, że kobiety lecą na inteligencję, skoro słuchałem tych kolesi jak bełkoczą, wyrażają się jak prostacy, klną i mówią równoważnikami zdań, chodzą i patrzą tak, jakby każdemu chcieli dać w ryj.

Gdzies slyszalam ze silni i agresywni mezczyzni kojarza sie kobieta z odpowiednim materialem na ojca gdyz niegrzeczne zachowanie u plci przeciwnej jest jak wyzwanie czy cos :( W sensie: Wielki i zly musi byc super w zapladnianiu, a cichy i skromny nie. :( Ja na szczescie lubie spokojnych fecetow :p

Gość gość
ja na takich nie lece :O kiedys spotykałam sie jako nastolatka ze starszym chłopakiem, takim ''złym'', troche patologia, co z tego ze byl przystojny skoro to wlasnie patologia ? traktował mnie jak śmiecia, ja nie mialam wlasnego zdania, potem mnie przepraszal i znow to samo, jak sie zdenerwowal to mowił morda w kubeł, zamknij ryj :O Trudno spotkac NORMALNEGO faceta, spokojnego ale męskiego, ktory ma wlasne zdanie, jest stanowczy, wie czego chce, silny psychicznie i fizycznie, zwykle ci spokojni to ciepłe kluchy, nudziarze, domatorzy, takie duze dzieci bojące sie swiata

Gość Lilla98
Ja tak samo, wolę spokojnych.