Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM 43 LATA CZY JESZCE KOGOŚ ZNAJDE?

Polecane posty

Gość gość

wiecznie sama ale podobno kobiety są jak wino czekam na swojom miłość już 40 lat ponad i co? i nic

Gość gość
wszystko możliwe, 43 to wcale nie tak dużo

Gość gość
Kobiety sa jak wino... Hehehe... :)

Gość gość
Wątpliwa sprawa, choć może jeszcze jakiś potrzebowski wdowiec w wieku okołoemerytalnym się skusi. I to raczej na pielęgniarko/kucharko/sprzątaczkę niż na kochankę/partnerkę życiową. Przykro to stwierdzić, ale przegrałaś swój czas.

>>>Wątpliwa sprawa, ... Przykro to stwierdzić, ale przegrałaś swój czas.<<< x To, że Ty przegrałaś swoją szansę, na ukończenie gimnazjum :D, nie oznacza, że przegrańcami są wszyscy :P. x Ja niedawno spotkałem piękną kobietę :), niewiele od autorki młodszą :). Drzemie teraz wtulona w moje plecy i czeka, aż skończę nagrywać na jej telefon wymarzone piosenki :). x Miłość może przyjść zawsze :). Trzeba tylko, być gotowym, na jej przyjęcie :).

Gość gość
Misio - dziadku, a emeryturkę listonosz już ci przyniósł ??? Czy dopiero po niedzieli ?

>>>Misio - dziadku, a emeryturkę listonosz już ci przyniósł ??? Czy dopiero po niedzieli ?<<< x Niestety, na emeryturę muszę jeszcze z 20 lat popracować :(. x A Ty nieudaczniku, tylko z emerytury własnego dziadka żyjesz :D, że tak dobrze wiesz, kiedy ją listonosz przynosi :D ? ? ?