Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak i problem czy to ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny :) Piszę z prośbą o poradę. Jestm z chłopakiem 2 lata ale od ponad pół roku wszystko zaczęło się psuć ardzo często się spotykamy, dzięki czemu mieliśmy okazje w końcu poznać swoje nawyki i upodobania a także nasze rodziny. Wiadomo zawsze w związkach są lepsze chwile i gorsze, natomiast mnie ciężko jest ocenić czy teraz jest już źle, czy może przesadzam. Otóż mój chłopak jest osobą, która bardzo często się stresuje. Przez to często, a nawet za często sięga po papierosy i inne używki oraz alkohol. Uważam że denerwuje się mało ważnymi rzeczami, ponadto gdy coś go we mnie zirytuje, zarzuca mi że przeze mnie musi się napić/ zapalić itp. Nie mam nic do papierosów natomiast picie w tygodniu przez stres nie wróży według mnie dobrze. Tym bardziej, że w jego rodzinie alkohol również jest problemem i to sporym. Na codzien jest dla mnie dobry i stara się, ale te dobre okresy przeplatają się z ciągłymi pretensjami do mnie i kłótniami. Kiedy coś go rozzłości nawet bardzo błache sprawy- wymyśla mi kary- nie chce spotykać sie przez 2 tygodnie, kiedy proponuje mu jakieś wyjście- mówi że pójdzie ze mną dopiero jak będę go błagać. jest bardzo nerwowy, w rozmowie używa przekleństw zupełnie bez potrzeby. Denerwują go błache sprawy. O moich koleżankach mówi piz** a swoich- ch***. To jego słownictwo. Kiedy nie odbiore do niego telefonu wymśla że na pewno się z kimś spotykam i dlatego nie odbieram. Co robic? Rozmowy nie pomagaja, twierdzi ze nie ma sobie nic do zarzucenia

Gość gość
Jestes szczesliwa z takim chlopakiem ? chcesz tak przezyc swoje zycie ? sama sobie odpowiedz :O