Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebieskooka Omega

Katowice jesteś

Polecane posty

Gość gość
cześć, jestem :) K-ce

Gość gość
ciągnij pałe j****y w pupke na basenie cwelu :D I spie/r/dalaj powinni cię nabić publicznie na pal prosto w twoj rozklekotany o***t :) niedorobiony palancie synu kur/w/y !! K-ce

No dalej ssij jestes taki dobry, nawet malpiszon jest gorsza od ciebie w ssaniu pytongi, jestes mistrzem. Robisz mi tak dobrze kociaku mrr 😘

Gość gość
pokakazala się niedorobiona parowka więc mam nadzieję zrobi się ciekawie :) Pojade z tą kur/w/a tak jak z him. Oboje polegniecie i będziecie ssać moje wielkie żylaste przyrodzenie dzień w dzień :D K-ce

Gość gość
słabo palacnie, wysil sie bardziej, i przestać robić duupę z gęby, cos tam próbujesz popierdywać, ale słabo ci idzie, nie rusz mnie to :D K-ce

Gość gość
a tak na marginesie, dzisiaj było ciepło, nadstawiłeś sztniarzowi swojej okrężnicy na basenie tak jak masz to w zwyczaju ? tylko pisz prawdę... K-ce

Gość gość
gdzie uciekłeś niedorobiony przecwelony szczurze ??? K-ce

Gość gość
widzę że katowicki napręg nadal robi z siebie idiotę:D jesteś koleś strasznie smutny:)

Gość gość
ooo jak tu miło, coż za wersal... :/

Gość gość
jestem bardzo wesołym chłopakiem, poważnie pisze :) sram wam do gęby wszystkim :) hahaha K-ca

Gość gość
dobra, autorki nie ma , więc was pie/r/dole !! na razie zasrańcy i do zobaczenia wieczorem :D K-ce

Gość gość
co, mamusia od kompa odgania?;)

Gość gość
akurat jestem teraz K-ce

Gość gość
tak, wczoraj wykpała topor, nie wiem po co, ale to jej świadoma decyzja... Sama tego chciala, ja stralem się tego uniknąć, żeby nie było nie domówień. K-ce

Gość gość
jej sprawa, ja wiem, że wygram tą wojnę, widocznie lubi być wyzywana i mieszana z błotem. Muszę sie niestety zniżyć do jej poziomu i to zakończyć, nie ważne ile miało by to potrwac wyjde zwycięzko z tego pojedynku z pustą blondi... A z tego co pisze nie wyciągaj pochopnych wniosków K-ce

Gość gość
niedorobiony to jest na 100% jakiś imbecyl zobacz co on pisze... Za to obrońca him zbereźnik niby rozsądniejszy a broni do upadłego tej wywłoki, chociaż wie że to ona prowokuje i wszczyna burdy na kafe z nim też trzeba będzie pojechać. A w ogóle to mam ich wszystkich gdzieś i s/r/a/m na nich K-ce

Gość gość

ale to jest ... 😄

Dnia 13.08.2015 o 20:07, Gość gość napisał:

tak, wczoraj wykpała topor, nie wiem po co, ale to jej świadoma decyzja... Sama tego chciala, ja stralem się tego uniknąć, żeby nie było nie domówień. K-ce

Dnia 13.08.2015 o 20:12, Gość gość napisał:

jej sprawa, ja wiem, że wygram tą wojnę, widocznie lubi być wyzywana i mieszana z błotem. Muszę sie niestety zniżyć do jej poziomu i to zakończyć, nie ważne ile miało by to potrwac wyjde zwycięzko z tego pojedynku z pustą blondi... A z tego co pisze nie wyciągaj pochopnych wniosków K-ce