Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ewelina_94

Mamy na Luty 2016

Polecane posty

Gość Kasia 85
Ola z tym nosidelkiemto mu sie udalo i te miski :) Ja miskow juz mam 3 moja siostra kupila + z 10 moich starych jeszcze ale tamte jak przyjdzie czas bede musiala wyprac :)

Gość gość Ola86
Mąż robi pierniczki a jaja nie mogę ich zjeść przez tą rzekomą cukrzycę :(

Gość gość Ola86
Kasiu ja kolekcjonuję misie więc po cichu licze że córka pójdzie w ślady Mamusi i powiększy kolekcję a na razie będzie miała czym się bawić :D znów mi nie wyświetla połowy tego co piszecie :(

Gość gość Ola86
Co do nosidełka to się cieszę ale wiem że przyda się dopiero jak dziecko samo będzie potrafiło utrzymać główkę więc jeszcze czas :)

Ola ale jednego pierniczka to chyba możesz co jak masz dobre wyniki? Fajnie z tym nosidełkiem trzeba łapać okazje jak jest nawet jeśli ma się dużo później przydać. Kasia to dobrze ze już macie te kwestie zaplanowana:) A foteliki do auta jakie kupujecie?

zrobiłam dziś wstępne pranie ubranek dwie pralki pochowam a w styczni jeszcze raz już w Loveli. Zrobiłam tez pyszna zdrowa pastę z łososia na kanapkę i kupiłam dziś fajna koszule do karmienia w niskiej cenie:) chyba mam dobry dzień dziś:)

Kotulina jeszcze o foteliku nie myślałam bo jak na razie w nosidełku. Byłam dziś na nie planowanej wizycie dzidziuś ułożony miednicowo jak na razie mam leżeć na lewym boku żeby mu pomóc.

Ja nad foteliki em nie myślałam bo jak na razie to i tak nosidełko. Ja byłam dziś na nie planowanej wizycie dzidziuś jak na razie ułożony miednicowo

No chodziło mi właśnie o nosidełko w sensie fotelika takie co do wózka można przypiąć. a cóż tak domi miałaś wizytę nieplanowana?

Ja mam zamówione razem z wózkiem 3 w 1. Bo jakaś infekcja się przyplontala do mnie. Miałam dziś pobierany posiew z pochwy i jutro musze zawieść do szpitala. Miałam nadzieję że przy okazji to ostatnie usg będę miała ale zrobi za 2 tyg jak się przekręci synuś

Gość gość Ola86
Fotelik do samochodu mam z wózkiem 3 w 1 z taką wkładką dla wcześniaka i noworodka a dla starszego siedzącego już dziecka dostałam nowy od cioci :) w różyczki :P

Gość Kasia 85
Olu jeden czy dwa pierniczek na pewno nie zaszkodzi skoro wyniki dobre :) Fotelik tak jak dziewczyny razem z wozkiem kupilismy i tez mamy ta wkladke dla niemowlaka :) oraz budka jest i pokrowiec na nozki wiec na luty idealnie :) Kotulina fajnie ze dzien Ci sie dzis udal Domi oby wyniki byly dobre :)

Gość gośćania
też mam póki co fotelik od wózka, sam fotelik chcemy kupić na wiosnę jakiś lepszy

Gość gość Ola86
Ja mam fotelik z możliwością założenia do stelażu wózka i używania zamiast gondoli np jak z dzieckiem na szybkie zakupy samochodem jadę żeby nie targać całej gondoli. Teraz widzę że to nosidełko marki Tesco hehe

Gość domi22
Myślałam że to badanie na paciorkowce droższe jest a to 28 zł tylko

Gość gość Ola86
Domi a pytałaś lekarza czy nie może Ci wystawić skierowania? Skusiłam się na małego pierniczka do 2 kolacji są pyyyyszne :D a cukier w normie :D

Gość Kasia 85
Olu to dobrze ze sie skusilas :) Ja jeszcze nie robilam tych badan pewnie teraz na wizycie dostane by zrobic A jak tam sie dzis czujecie ja niby dobrze a jednak maly spacerek do sklepu ktory troszke oddalony od domu i nie dosc ze powoli szlam to jak staruszka sie czuje

Gość gość Ola86
Kasiu ja przed Świętami już zrezygnowałam z zakupów i wysyłam męża. Coraz więcej ludzi, ogarnia ich szał zakupowy, ja się męcze więc to bez sensu. U nas sklepy są przy wylotówce na Kraków, 2 tygodnie temu otworzyli nowego Kauflanda więc są tłumy przyjezdnych. Robię listę i wysyłam do sklepu męża :)

Gość Kasia 85
Olu na wieksze tez nie chodze sama zreszta nawet jak bym chciala to tez by mi nie pozwolili :) tytaj bylam w osiedlowym sklepie tylko kolo domu akurat nie bylo tego co chcialam i musialam isc troche dalej tak teraz moim tempem z 10 min w jedna strone a moj spi po nocce bo tak to on by pewnie i tak polecial :) Tylko po prostu jak kiedys bym to zrobila raz dwa to teraz zajmuje duzo dluzej

Gość gośćania
Cześć Dziewczyny no u mnie było do przewidzenia, że nie będę się mogła ruszać. Generalnie wiem jak to jest z moimi plecami ale czasem załamuje mnie myśl, że będzie mi ciężko z opieką nad niemowlakiem, karmieniem itd. skoro nawet leżeć mi trudno. No ale nie ma co się poddawać, jakoś sobie będziemy musieli dać radę. x Ja wczoraj bez słodkiego, a dzisiaj mam ochotę na owoce i chyba pójdę zaraz do sklepu powoli bo w domu nic nie ma :( x Ja nie zamierzam robić jakiś wielkich zakupów na święta i potem stać przy garach. Będzie teściowa, jest mój mąż więc jakoś to będzie. Mam w planach zrobić 2 ciasta - jedno dla nas, drugie dla siostry i z jedną potrawę na wigilię bo u mojego męża jest tak, że sie wszyscy spotykają np. u babci i każdy coś przynosi.

Gość Kasia 85
Aniu wiadomo ze z plecami bedzie Ci ciezko ale na pewno dasz rade wierze w to :) Ja tez nie szykuje za duzo bo mieszkam z przyszla tesciowa i razem troche zrobimy ale nie za duzo bo wigilia u cioci a w pierwszy dzien swiat do moich rodzicow wszyscy sie wybieramy Bedziemy robic bigos moze golabki z jedna saletke sledzie i mieso zapiekane ale to juz by na pozniej bylo i z jedno moze dwa ciasta Wiecie jak sobie pomysle ze za rok swieta juz beda inaczej wygladac bo beda maluszki to az mi sie cieplej robi na sercu :)

Gość gość Ola86
Kasiu u mnie niestety na osiedlu same markety, Biedronka, Bi1, Delikatesy Centrum, Pepco itp :( z małych sklepów tylko rzeźnik się ostał, papierniczy i szewc... Takie czasy, że małe sklepy w mieście nie mają szans chyba że są specjalistyczne. Żałuję, że nie ma już warzywniaków jak kiedyś :(

Ja chodzę prywatnie do gin wiec i tak odpłatnie badania wszystkie. Czasem lekarZ rodzinny badania mi państwowo przypisuje. Ja zakupów świątecznych nie robie bo i tak nic sama nie robie idę na dół do rodziców i jadę do teściów wiec odpoczywam:) Niedługo jadę mam nadzieje odebrać wózek i odrazu zrobię zakupy dla siebie do szpitala.

Gość gośćania
Domi możesz też bezpłatnie robic badania od 26 tyg ciaży u swojej położnej czyli tam gdzie jestes zapisana do położnej środowiskowej. Ja u siebie mogę robić wszystkie za darmo zgodnie z kalendarzem badań dla cięzarnych poza USG bo tego położna ani pielęgniarka nie jest w stanie wykonać

Gość Kasia 85
Olu ja mieszkam w miasteczku takim mniejszym wiec tu duzo takich sklepikow z wiekszych to tylko Dino i Eko a jak jezdzimy na wieksze zakupy to raz na dwa tyg przewaznie do biedronki czy intermarche a przy okazji drogerie to 8 km odnas tam tez mam lekarza co jest troche minusem ale na szczescie w razie czego jest na tel cala dobe i na miejscu jest polozna

Gość gośćIlona
A macie tak, ze czasem w sklepie robi wam sie duszno? Mi ostatnio w biedronce tak sie slabo zrobilo ze prawie zemdlalam... I za bardzo nie moge robic zakupow, wchodze szybko po cos i zaraz wych. Chociaz te kolejki sa przerazajace...:/ kiedys w carrefour byla kasa pierwszenstwa ale chyba ja zlikwidowali :(

No mi też się robi duszno i ogólnie nie mam siły stać w kolejce same nogi mi się uginają dlatego sama na zakupy nie jeżdżę tylko z mężem czasami sama ale to po jakiś drobiazg.

Gość gośćIlona
Np dzis musialam z malym wyskoczyc po pampersy, a akurat w inter jest promocja. Tak wiec wzielam to co mialam wziac i szybko do kasy, no juz tak duszno ze masakra :D Dziewczyny, a do Was tesciowe tez tak czesto dzwonia? Bo moja dzwoni codziennie o wszystko wypytuje albo o glupotach niebieskich migdalach... Juz mnie meczy troche...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować