Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety weźcie sie za siebie bo nie długo bedzie 3 wojna swiatowa a nikt waszych

Polecane posty

Gość gość

tyłków nie zamierza bronic

Gość gość
wywiozą ich w czasie wojny do niemiec uk szwecji rumuni tam beda obciagac za 2 euro , takie życie :D

Prawdziwi mezczyzni to juz chyba nie istnieja :) A w mojej rodzine tylu zolnierzy...Nie ma nawet na kim zawiesic oka. A kazanie kobietom sie samym bronic jest nie na poziomie posiadacze jader, skandal po prostu, juz to widze, chyba Polacy zgina skoro nie chce im sie nawet walczyc i wola aby robily to za nich kobiety ;)

Gość gość
jest równouprawnienie i wy też musicie walczyc, Bo kobieta potrafi walczyc tyle sie słyszy ile mezczyzn dostaje patelniami po ciele szklankami ma zadrapania itd. Amerykanie Czesi Norwedzy robili badania, wzieli kobiety do wojska przeszkolili tak jak trzeba i co ?? potrafiły walczyc niż nie jeden mezczyzna, i to wy powinniscie sie wstydzic bo uciekacie od bronienia naszego bezpieczenstwa jestescie bezczelne wysyłajac tam nas.

Prawdziwy mezczyzna powinien byc zolnierzem i pokazywac kobietom na ile go stac :) Moze i jestesmy od was we wszystkim lepsze ale starajcie sie chociaz w kwestii bycia mezczyzna :( Kobieta moglaby byc pielegniarka w szpitalu wojskowym chociaz z ta zolnierka to tez dobre, ale to czyli wtedy mezczyzni beda siedzieli z dupskami i sobie wypoczywali? I za co beda miec te kobiety? Za ciagle narzekanie na nie? No wlasnie. Z tego co wiem to Polacy sa przeciwni rownoprawnieniu bo wtedy kobieta moglaby nie daj boze pyskowac :)

Gość gość
i tak pyskujecie szmaty

Gość gość
Capucceto skończ już bredzić, bo przez ciebie już nigdy nie nadstawie tyłka za żadna kobiete. Bredzisz jak potłuczona :o

Gość gość
CappuccettoRosso dziś hahah żarty

Gość gość
jeśli na wojnie zginą wszystkie kobiety oprócz jednej, to odbudowanie populacji może trwać tysiące lat o ile w ogóle jest to możliwe, a jeśli wszyscy mężczyźni oprócz jednego, to ten jeden może zapłodnić wszystkie kobiety i ludzkość nie wymrze. dlatego kobiety należy chronić, a mężczyzn posyłać jako mięsko armatnie ;)

Mowie prawde ;) Az taka miekka cipka z ciebie? I nie obrazaj mnie, zachowaj chociaz troche kultury, albo nie, przeciez ty nie odrozniasz jednej plci od drugiej :) Najlepiej jakby kobiety robily wszystko a mezczyzni tylko siedzieli na den Arsch i ublizali nam na poprawe humoru ;) Poza tym kobiet sie szmatami nie nazywa. W Polsce moze to normalne, ale w cywilizowanych panstach nie :) Do wojska a nie na kafe siedziec ;) Chyba ze same robienie czekokolwiek was nawet przeraza, a co dopiero wojna, wtedy bedziecie sie chowac za kobietami i beczec :(

Gość gość
Byłem w MON-ie na ZETCE, ale sposób twojej wypowiedzi utwierdza mnie w przekonaniu, że takie jak ty powinny być moją tarczą :o

Gość gość
Nie za kobietami tylko za takimi ciepłymi jak ty :o

Gość gość
CappuccettoRosso dziś wiesz dokładnie że to co piszesz to pyskowanie i tak nie jest. darmozjady pasozyty i szmaty w jednym jestescie :) ciekawe czemu każda kobieta przed emeryturo mówi prawde o kobietach, prawda jest taka jak my od wielu lat mówimy

Gość gość
Kobiety to istoty bezużyteczne społecznie i pasożyty, z których nie ma... praktycznie żadnego pożytku. Potrafią tylko lać wodę( typowe humanistki) filozofować, pasożytować na facetach. Zero umiejętności naukowych, technicznych i praktycznych. Są niczym w porównaniu do facetów. To tylko inkubatory , worki na spermę i maszynki do robienia forsy. Nie ma z nimi tematów do rozmowy, więc faceci zatykają im ryj pieniędzmi. Do tego to w zdecydowanej większości kompletne beztalencia matematyczne i techniczne. Nie potrafią bronić się przed przemocą i agresją. Są wyszczekane tylko na forum, a jedyny rodzaj agresji, który potrafią uskuteczniać to agresja słowna i manipulacja. Feministki chcą równych praw, a gdyby przyszło do ustawki to jeden facet naj**ał by pięciu takim feministkom. Nie oszukujmy się. Taka prawda.

Prosze mnie nie obrazac :) Bol d**y? Jestem twarda dziewczyna w typie zolnierki i kiedys nawet marzylam by nia zostac i jako standardowa chlopczyce i tak wkurza mnie gdy mezczyzni boja sie isc do wojska i wola chowac sie za kobietami? Zycze milego wieczoru i wesolego spacerku do apteki po masc na bol d**y. Nie znacie mnie a oceniacie i obrazacie, to jest poziom polskich mezczyzn? Zenada. ;) A pasozytem i darmozjadem nie jestem, sama sie utrzymuje wiec nie zmyslaj aby poczuc sie lepiej i wmowic sobie ze wcale nie obrazasz wlasnie super dziewczyny ktora po prostu uwaza ze mezczyzna powinien byc mezczyzna :) A jezeli umiecie czytac to na pewno widzieliscie ze napisalam wczesnij iz z ta kobieta w zwiazku to nie glupi pomysl ale pytanie co byw tedy robili mezczyzni :) Jestescie jakimis frustratami albo otylymi chlopaki ze wsi bez zainteresowan. Dobranoc moi drodzy :) Nie bede juz was mna zaszczycac powyzywajcie sobie siebie nawzajem a nie dziewczyny :)

Wystarczy raz sie nie zgodzic z jakimkolwiek leniem i nierobem a juz sie wielce uraza :P Wiecie co? To mezczyzni sa pasozytami, Kobiety sprzataja, gotuja, opiekuja sie dziecmi, a jeszcze do wojska maja isc bo NAWET TEGO mezczyznom sie nei chce, To co w takim razie powinni robic mezczyzni? Wypoczywac? Zenada i poziom cebuli. To papa Cebulaczki! :p ;) ;*

Gość gość
tak tak sama kupujesz jedzenie to jestem w stanie zrozumiec, typ zołnierki to idz na wije bron naszego bezpieczenstwa ujeb kilka łbów dzichadystom bo jak nie to lada dzien twojej rodzinie zetna, typowa kobieta co wszystko wie i umie, za dużo wam pozwolilismy lochy ale to juz sie zmienia, :D

Gość gość
Capuccetto wypraszam sobie. Jestem byłym żołnierzem, a teraz bramkarzem. Poprostu uważam, że takie ciepłe kluchy jak ty należy wysyłać na pierwszy front.

Gość gość
CappuccettoRosso dziś napisałas teraz to jakie wy jestescie , ale napisałas ze to nasza domena, typowe dla kobiet, mówimy o poważnych rzeczach jak wojny życie małożenstwo a ty sie smiejesz i kłócisz. i nie dziwcie sie pozniej że nikt was nie bierze do polityki bo by budrzet panstwa znikł w ciągu miesiaca.

Gość gość
gość dziś na pierwszy front, przecież ona by zawału dostała. pewnie by robiła to co kobiety najbardziej lubia , zasłaniała sie meżczyznami ooo został ostatni , a to i tak zrobie z niego tarcze, tak niestety mysla te bezmózgie istoty które powoli same sie zabijaja

Gość gość
a kobieta powinna byc kobieta a nie szmato jak ty a skad to wiem , bo sprawdziłem cie po IP i jak chcesz moge podac dane

Gość gość
Po twoich wypirdziach stwierdzam, że jesteś :o

Gość gość
Taaaaaaaaa panienka 160 cm vs chłopisko 40 kg cięższe naładowane testosteronem ...cienko to wygląda żołnierki od siedmiu boleści.

Gość gość
21:26] To czas zakonczyc rozmowe jak nie rozumiesz prostych rzeczy, i tym pokazałas swoja inteligencje dobranoc.