Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety weźcie sie za siebie bo nie długo bedzie 3 wojna swiatowa a nikt waszych

Polecane posty

Gość gość
Capuccetto dobranoc... dziecko :o

Cappuccetto ale co tu udowadniać tym ludziom? Odpuść, to trollowa dyskusja a zresztą w ogóle dużo za dużo tu trolli. Dla takich osób jak ty polecam Wizaż, tam trolli nie ma bo lecą bany.

Gość gość
Lilla98 dziś 98 to twoja waga ?? dowidzenia

Dziekuje Lilla. Nie obchodzi mnie ich zdanie na moj temat :) Czasami mam wrazenie ze mezczyzni sa beznadziejni. Wystarczy miec wlasne zdanie(czyt w jezyku guys: byc pyskata) a od razu dopada ich jakies zwierze...Tata mowi,iz ciety jezyk to moj atut, poniewaz dzieki temu poradze sobie w zyciu zamiast byc urocza idiotka bez wlasnego zdania. Zycze Ci milej nocy kochana :)

Gość gość
Kobiety mimo że mnie w********e to i tak bym was w*****ał aż by jaja oddawały

Ja Tobie też:) P.S. Uprzedzam, że Wizaż uzależnia i jak raz tam zajrzysz, zostaniesz na dłużej jak ja;)

Gość gość
Za ciety jezyk teraz dostaje sie po ryju, czy cięta jestes tylko w necie? bo to cos innego. Albo przy tacie pantofelku :D oj nie badz cięta nie badz bo kiedys dostaniesz w p**de

Gość gość
:) oh byłem w wojsku umiem strzelac 8 lat wychowywalem sie w lesie wystarczy ?

Gość gość
Wizaż przecież to feministyczny portal dla takich tępych idiotek jak wy co nic o życiu nie wiedza puszyste babska :D a nie lepiej isc dac jakiemus c**y i poczuc sie jak d***** luksusowa a w rzeczywistosci zwykła szmata. lubicie to co

Gość gość
Feminizm konczy sie przed 10 i 31. pamietajcie panowie kobiety trzeba bic mocno a jak ma okres tym bardziej

Gość gość
Wizaż uzależnia ?? napewno nie tak jak nakładanie kilka razy dziennie tapety i ukrywanie swoich niedoskonałosci baaa co tam niedoskonałosci doły i syfy jak u świni.

Wypraszam sobie- dziewczyne o takim charakterze jak ja chcialaby wiekszosc :) Tyle ze znasz mnie z innej strony- jako buntowniczke ktora podskakuje starszym i silniejszym ;)

Gość gość
CappuccettoRosso dziś ale mnie w*******aaaaaaaaaaaaaa :D hue hue hue

Gość gość
CappuccettoRosso dziś podczas tej inteligentnej wymiany zdan stwierdzam że jestes dobra tylko w internecie w realu nawet mordy nie otworzysz bo ci ją zamkną , jescze ogladasz filmy dla nastolatek. :D

Gość gość
o jakim charakterze no powiedz tak bez kłótni jaki charakter masz , ciekawy jestem

Gość gość
nie pogrązaj sie bo przez to was traktujemy jak kogos drugiej kategorii tylko do skesu sie nadajecie, znaczy hmmm co wy tam robicie leżycie kleczecie i nic wiecej. wystarczy zmyc makijaż i kazdy o was zapomni wielce ładne kobiety hahah

Gość gość
kiedyś na kafeterii nie było tylko szczekających nieudaników. straszne miejsce się zrobiło. opuszczam to miejsce, szkoda czasu na czytanie tych ich żali do świata, że żadna go nie chce i o boże świat czegoś wymaga.

Gość gość
żaden was niechce pasożyty społeczne

Gość gość
Ja bym polek nie bronił ale nie dlatego, że jestem pipa. A dlatego, że uważam, że polskie kobiety należy zreformować bo jako kobiety i ludzie są istotami upadłymi. Nikt nie narazi życia za kogo nie warto walczyć. Za rodzinę warto ale za jakieś obce osoby, które dla mnie nic nie znaczą??

Gość elizzzkaa
Nie chcesz bronic Polek do dowidzenia, potem sie dziwicie, ze Polki wola Niemcow i Anglikow, drogie polaczki celowo z malej :) a ta sliczna dziewczyna sprzed kilku miesiecy ma racje :) zastanowcie sie nad soba lub znajdzcie sobie jakas kobiete....nieudacznicy ;) bronic nie bedziecie bo nie potraficie :p