Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebik

problemy malzenskie

Polecane posty

Gość gość
Wszystko w moim zyciu sie zmienilo moja zona zlamala reke a dzisiaj miala operacje.Z jednej strony chce sie opiekowac nia a z dr ugiej odpycha mnie. czemu tak sie stalo moze jakis znak ze powinienem zostac. J akbym nawet odszedl to wszystko bylo by na mnie ze ich zostawilem bo ona nie miala by gdzie isc jak bym sie wyprowadzil bo sama by nie dala by rady czy ktos mial kiedys taki problem.Sie mowi ze jest wyjscie z kazdej sytuacji ale z tej chyba nie.

Gość belluś
gosc z04.09.15 jestem zona z złamaną ręką. Mój mąż mnie nie odepchnął. Jest miedzy nami nic porozumienia i wsparcia. Sama prawie trzy miesiące temu miałam operację na staw łokciowy. Musze rehabilitować mój staw - bo mam wszczepioną endoprotezę. Na pewno twoja zona potrzebuje Ciebie teraz. Patrząc na swoje małżeństwo widzę, ze jeżeli ta druga strona kocha to zrobi wszystko bo pomoc ukochanej połówce serca. Uważam,ze szczerze musicie z żoną pogadać. U nas mieliśmy grom z jasnego nieba bo do tego nasza córa była tez w szpitalu ale to nie ostudziło naszego uczucia i namiętności w związku. Nadal ale się kochany. Wydaje mi się, ze wszystko zależy od człowieka. Trzeba pewne rzeczy przewartościować by zrozumieć czym jest ta tzw. mocna miłość. Sam musisz odpowiedzieć sobie na pytanie czy umiesz tak mocno kochać zonę ze wesprzesz ja w walce z rehabilitacją i walce o powrót do zdrowia.Wszystko zależy tylko od Ciebie i twojej zony.