Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebik

problemy malzenskie

Polecane posty

Gość sebik

U mnie w malzenstwie tez jest problem.Zona nie chce bym ja dotykal calowal a o seksie nie ma mowy.Rozmawiamy tylko o takick codziennych sprawach,zona mowize ona taka jest bo ja taki kiedys bylem ale to nie prawda.Tyle razy probowalem o nas gadac ale to bez sensu a ona nie chce na nowo zaczynac.Wynajmujemy mieszkanie i za 2 miesiace konczy sie umowa i nie wiem czy szukac sobie innego mieszkania ze by sie wyprowadzic ale nie wiem bo synek za mna bedzie plakal.Ale co cale zycie mam byc nieszczesliwy potrzebuje kobiety a nie czuje sie jakbym mial zone.Juz trwa to ponad pol roku.

Gość gość
Napisze ktos cos na ten temat.

Gość gość
Wspołczuję, przede wszystkim....:( spróbuj raz jeszcze porozmawiać, przekonaj ją,ze zalezy Ci na Was a przede wszystkim zapytaj czy cię kocha, bo jak się kocha to się walczy o związek pomimo kryzysów, jeśli nie ma uczucia z jej strony to przykro to pisać , ale ten związek nie ma sensu i lepiej abyś to teraz zakończył niż żył w zawieszeniu, a synka mozesz odwiedzać i zabierać do siebie tak często jak tylko się da.

Gość gość
Możesz spróbować postawić sprawę jasno. Że odejdziesz jeśli ona nie zmieni swojego podejścia do seksu, żeby ją zmobilizować do zmian... Może powinna brać leki na libido? Jeśli nie zawsze taka była, jest nadzieja. Jeśli zawsze, wiedziałeś, w co się pakujesz.

Gość gość
Kto wie, że wśród małżeństw, które się codziennie razem modlą odsetek rozwodów jest bliski zera? Wśród małżeństw, które codziennie uprawiają seks wiadomo jaki, blisko ćwierci.

Gość gość
Zbij ją a potem zgwałć. Nauczy się jakie są obowiązki żony. A jak masz kasę to idź na k***y.

Gość gość
Kiedyś zrozumiesz że przy królowej lodu straciłeś tylko czas i będziesz żałował że bez względu na wszystko (NIE PISZ MI O ŻADNEJ MIŁOŚCI DZIECIACH I INNYCH BZDURACH BO ONE SĄ BEZ ZNACZENIA) nie zostawiłeś mendy która miała cię głęboko w d***e.

Gość gość
Rozmawiac juz nie bede bo to bez sensu tyle razu probowalem ze juz mi to obrzydlo,a po zatym ona mowila ze kiedys sie mogles starac ateraz to jest za pozno tak mi powiedziala.Kiedys mowila ze mi chodzilo tylko o sex ze po sexie sie odwracalem do niej dupa i malo ja przytulalem,mowilem ze zaczniemy od nowa bede sie staral a ona nic.Juz wiecej sie nie bede staral bo to i tak nic nie da w sumie ile razy moge byc odpychany i odrzucany.Do konca pazdziernika mam y mieszkanie bo wynajmujemy jak sie nic nie zmieni to sobie szukam innego mieszkania.A kochac to napewno mnie nie kocha bo jak by kochala to by walczyla.

Gość gość
Pogoń babę do roboty bo chyba ma za dobrze

Gość gość
Pracuje moja zona.Z reguly jestem dobry a moze powinienem byc surowy np.rachunki dzielic na pol.

Gość gość
Chociaż jestem kobietą wygląda mi na to że twoja żona ma kogoś innego.

Gość gość
Tez tak wczesniej myslalem i tyle razy jej to wypowiedzialem ze masakra.I nawet powiedzialem ze jak masz kogos to sie przyznaj to bedzie wszystko jasne a ona nic.To co powinienem zrobic wynajac detektywa czy czy zainstalowac podsluchy.Tez przez jakis czas tak myslalem i oskarzalem ja o ta nigdy ja nie przylapalem i nie moge na 100 procent.Mowie do niej masz kogos aona do mnie ty chyba bys mial kogos predzej niz ja.Gdyby miala kogos znienawidzil bym ja z calego serca.

Gość gość
Ale co mam ja oskarzac ja chociaz nie mam zadnych dowodow i ciagle sie klocic.Pierw trzeba je miec.

Gość gość
mowilem do niej ze masz kogos bo czemu jestes taka do mnie a o na mowi do mnie mysl sobie co chcesz.Mowi do mnie ze teraz taka bedzie nie bedzie taka jak kiedys bo ja sobie olewalem.Chyba pojde do wrozki albo do cyganki i wywrozy mi z kart i bede wiedzial co o tym mam myslec i co zrobic.

Gość Jakie to żenujące
W tej sytuacji musisz wypowiedzieć sie jasno.Albo zmieni swoje zachowanie wobec Ciebie, a jeśli nie, wniesiesz sprawę o rozwód z jej winy.Dziecko będziesz odwiedzał.Nie masz innego wyjscia.

Gość gość
Narazie sie wstrzymam bo nie chce znowu klutni i nie chce byc taki brutalny.Poczekam pare tygodni i porozmawiam z nia jak nie bedzie chciala niczego naprawiac a ni naszego malzenstwa to szukam innego mieszkania bo to mieszkanie jest do konca pazdziernika i na mnie podpisana umowa.Tylko jak sie wyprowadze to ona nieda rady utrzymac mieszkania bo ja je utrzymuje i co z moim synkiem chyba ze ja go wezme do siebie.Moja zona wychodzi zawsze raz w tygodniu z kolezankami do lokalu moze isc ja sprawdzic tylko jak ja pojde to bedzie troche przypal co sadzicie o tym?

Gość gość
wspolczuje ci i nie rozumiem po co takie krowy wychodzą za mąż jak nie chcą seksu uprawiać z wlasnym mężem??? rozwiedź sie i poszukaj normalnej kobiety, nie egoistki, tyle fajnych samotnych kobiet a taka krowa miala szczescie w zyciu, fajnego męza ma to docenic nie umie i robi wielkie problemy z seksem.mogla isc krowa do zakonu a nie facetowi tylek zawracac

Gość gość
Ciekawe czy jak sie wyprowadze czy cos sie zmieni w naszym malzenstwie czy to bedzie juz koniec.Glupi mam charakter bo jestem wrazliwy i przejmuje inny to by mial w d***e i by to jebnal wszystko.

Gość gość
pewnie to twoja wina bo się roztyłeś i jesteś nie atrakcyjny dal swojej kobity idź na siłownie dbaj o higienę ładnie się ubierz zabierz żonę na randkę kup bukiet róż postaraj się trochę małżeństwo to nie samo branie musisz coś dać od siebie ciulu

Gość gość
Na silownie to chodze juz od roku czasu.Kwiaty kupywalem i tak chuj z tego tyle razy chcialem ja zabrac na impreze albo gdzies wyjs. c i nic z tego.Ile razy mozna sie starac mam walczyc do konca.A tak dwa lata temu jezdzilismy co sobote na impreze chyba sie wypalilo miedzy nami i znudzilem sie jej.

Gość gość
a ile zarabiasz jaka jest różnica wieku między wami jak masz ok 10tyś to masz rozwiązanie :D

Gość gość
Ciul to z ciebie palancie.Znalaz sie k***a znawca od kobiet

Gość gość
3 lata roznica.A zarabiam 3tys

Gość gość
ja się akurat znam dobrze na kobiecej psychice na pewno lepiej niż ty ;)

Gość gość
więc po prostu jej się znudziłeś no niestety czeka cię rozwód

Gość gość
3tys zarabiam.3 lata roznicy

Gość gość
To jestes jakims psychologiem

Gość gość
Przepraszam za te slowa ale sie wkurzylem.

Gość gość
ciulu rozwiedź się bo ciulem będziesz do końca życia nie kochasz jej ona ciebie poszukasz sobie innej i będzie ok

Gość gość
A skad ty mozesz wiedziec ze ja jej nie kocham.Zalezy mi na niej ale co z tego jak jej nie zalezy na mnie ale jak tak dalej bedzie to nasze malzenstwo sie rozp******i.Najpierw sie wyprowadze a jak sie nic nie polepszy to jedyne wyjscie rozwod.