Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o ciążę

Polecane posty

Gość gość

Spoznia mi się okres Juz prawie tydzień. .. robiłam test dzis rano i wyszedł negatywny. Poza tym na okres się nie zanosi. Ani nie bolą mnie piersi jak zwykle ani innych symptomów zwiastujacych okres tez nie zauwazylam. Czy ciąża jednak jest możliwa tylko test nie wykrył?

Gość kaska111
Ciaza jest mozliwa. Powtorz test za tydzien jesli miesiaczka sie nie pojawi.

Gość gość
Szczerze to zrobiłam juz 3. Pierwszy 2 dni po terminie miesiączki rano, drugi 3 dni po no i dzisiaj trzeci ale popołudniu. .. staramy się o dziecko już prawie rok i guzik z tego bylo. Lekarze oznajmili ze prawdopodobnie nie mam owulacji i dopiero mam podjąć leczenie. Chciałabym żeby to jednak była ciąża.

Gość gość
Jedyne co się zmieniło to spać nie mogę w nocy za to rano nie wychodziłabym z łóżka i całe dnie chodzę ledwo żywa.

Gość gość
A może po prostu przesunęła Ci się owulacja? Wyznaczasz sobie fazy cyklu?

Gość gość
Nigdy nie było mi to potrzebne, więc tego nie robiłam. Ale chyba będę musiała zacząć.

Kochane pomóżcie. Mialam ostatnią @ 30.08 kochałam się z mężem bez zabezpieczenia od 7.09 do 10.09 później 14 i 15.09. 17.09 Mialam lekkie brazowe plamienie poprzedza je lekki bol w prawym jajniku tak jakby klucie. Od wczoraj lekko pobolewa w podbrzuszu bądź lekkie uklucia w jajnikach. Na test za wczesnie. Jak przetrzymać do terminu miesiączki 27.09 i nie zwariowac? :-(