Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co teraz robisz? ;)

Polecane posty

Gość gość
obudził mnie sen , nie mogę już zasnąć :(

Gość gość
O czym był ten sen?

Gość Spokogość
Jest tu kto ?

Gość gość
snił mi się były chłopak, to były dawne czasy . Sen tak realistyczny az mnie obudził

Gość gość
sprzątam:classic_cool:

Gość SluzeciJezusie
Bardzo w zyciu doswiadczylem roznych rzeczy i swiadomosc ze nie jest mi ani najgorzej ani najlepiej zostawia jakas pustke nie do wypelnenoa ,nie do zapicia , nie do zacpania . Tylko pozwole na chwile wlasnie zapomnienia i zycie znowu pokazuje mi co to zycie !

SluzeciJezusie dziś Bardzo w zyciu doswiadczylem roznych rzeczy i swiadomosc ze nie jest mi ani najgorzej ani najlepiej zostawia jakas pustke nie do wypelnenoa ,nie do zapicia , nie do zacpania . Tylko pozwole na chwile wlasnie zapomnienia i zycie znowu pokazuje mi co to zycie ! x Nijakość jest częścią życia każdego, młodym trudno się z tym pogodzić, z wiekiem zobojętniejesz. O ile wcześniej nie zaćpasz się na śmierć. Czego nie życzę tobie.

Gość Spokogość
Dziekuje ci xen , tak musialem to wyrzucic , trzeba sie znowu podniesc i nie poddawac . Nie dobijac . Zobojetnieje kiedys juz bym dawno zobojetnial ale swiadomosc nie pozwala , zycie stawia wyzwania i pruby . Nie zacpam sie wlasnie meczyc sie i tak bede ze swoja swiadomoscia , to jakby byc bogiem i nie moc nic zrobic ,paradoks. Za swoje zycie pozostaje sie wziac i szanowac innych na tej ziemi bo swiat chyba tez tak sie czuje . Albo mi juz odbija :p

Nie dziękuj, bo nie ma za co. Postaraj wziąć się w garść.

Gość Kamilwww
Po prostu jak to mowia? Potrafie za caly swiat sie martwic .

Po co? Kiedy Świat większość ma w doo/pie.

Ja sie moze wezme jeszcze i chyba tyle moge zrobic jak narazie , puzniej chcialbym zyc normalnie ale dobra spoko to zadanie na dzisiaj . Dziekuje za ta szanse za nowy dzien za wiare ze zycie ma sens

Oczywiście, że życie ma sens. Inaczej nie miałoby możliwości zaistnienia. To kolejny trybik w ewolucji, wszyscy odgrywają jakąś rolę, mniej lub bardziej ważną. Jednak należy uświadomić sobie, że najmniejsza rola w życiu może mieć ogromne znaczenie dla ludzkości, potomnych.

Widzisz swiatem zadza rozne prawa , nieswiadome duszyczki sie gubia i tacy jak ja to widza , co ci moge powiedziec o tym wiecej ze swiat nas oszukal i ze nie jest jak powinno byc , czuje ze to nie moje miejsce jestem bezradny . W telewizorach pokazuja to czego wiekszos z nas nie bedzie i nie moze miec ale za to dokladnie widzimy jak mozna skonczyc jasne zycie jest po to zeby je przezyc . Mysle ze ludzie sa tak jak trybiki w machinie jedni to pojmuja inni nie jedni sie godza a ja nie moge ,jeszcze nie chce ... Wszystko mi przejdzie i sie wyrowna a ja bede silniejszy to obruce na lepsze :):)

Widzisz swiatem zadza rozne prawa , nieswiadome duszyczki sie gubia i tacy jak ja to widza , co ci moge powiedziec o tym wiecej ze swiat nas oszukal i ze nie jest jak powinno byc , czuje ze to nie moje miejsce jestem bezradny . W telewizorach pokazuja to czego wiekszos z nas nie bedzie i nie moze miec ale za to dokladnie widzimy jak mozna skonczyc jasne zycie jest po to zeby je przezyc . Mysle ze ludzie sa tak jak trybiki w machinie jedni to pojmuja inni nie jedni sie godza a ja nie moge ,jeszcze nie chce ... Wszystko mi przejdzie i sie wyrowna a ja bede silniejszy to obruce na lepsze :):) dobrze mowisz xen a nie czujesz czasem ze ci teskno za czyms ze tu niepasujesz moze miales jak ja teraz ? Dobrze ze cie spotkalem uswiadamiasz mi wlasnie ze jestem na drodze z ktorej nie moge zawrocic i sie poddac

Spostrzeżenia zwykle wynikają z doświadczeń, ale moja inność w niczym ci nie pomoże.

Jestem nad wyraz świadoma, lub ślepa jak kret.

Pamiętam Kamila, przynajmniej takim imieniem się przedstawiał.

Myslalem ze nie odpiszesz juz, w kazdym razie porozmawiac zawsze lepiej niz trzymac w sobie jakies emocje , dziwny jest ten swiat dokladnie

No niestety sąsiad się trzaskał z rana na dworze i już nie mogę dalej spać:/