Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

My kobiety

Polecane posty

Gość gość

mamy przechlapane :( Od czasu kiedy mamy swoich partnerów/ mężów , ciągle musimy się obawiac wpadki , pomijając kiedy planuje się dzecko. Ale tak to całe zycie liczenie tych dni , strach , czy bedzie okres , panika i testy jak się spoznia... Można brać tabletki , ale nie dają 100% gwarancji za to skutki uboczne ... A facet tylko patrzy aby się dorwac i zaspokoic , resztę ma w doopie

Gość gość
wybacz, ale chyba try tak masz:P

Gość gość
To nie jest tak bo jak nie izolujesz męża to nie ma takich obaw.Moj mąż jest zawsze przy każdym badaniu ginekologiczny cipki wspierał porody. Oboje dzieci są planowane owocem miłości a stosujemy nieszkodliwe dla organizmu antykoncepcję wyśmiewany kalendarzyk i prezerwatywe .Mąż wie i pamięta kiedy miałam okres i kiedy mam dni płodne wszystko dowiedział się podczas badań cipki u ginekologa . kalendarzyk nie stosujemy gdy jestem przeziębienia w emocjach bo się przesuwają dni płodne w takich okolicznościach.

gość dziś To nie jest tak bo jak nie izolujesz męża to nie ma takich obaw.Moj mąż jest zawsze przy każdym badaniu ginekologiczny c*pki wspierał porody. Oboje dzieci są planowane owocem miłości a stosujemy nieszkodliwe dla organizmu antykoncepcję wyśmiewany kalendarzyk i prezerwatywe .Mąż wie i pamięta kiedy miałam okres i kiedy mam dni płodne wszystko dowiedział się podczas badań c*pki u ginekologa . kalendarzyk nie stosujemy gdy jestem przeziębienia w emocjach bo się przesuwają dni płodne w takich okolicznościach. x Kobieto przestań chrzanić, bo kiedy czytam twoje wypociny to mam mdłości.

Gość gość
Nie wiem któremu mężowi chciałoby się prowadzić kalendarzyki z żoną i latać po ginach :D

Gość gość
Po to macie ci/py aby z nich korzystać,a was ciągle boli głowa.Polskie dziewczyny to analfabetki z antykoncepcji.Matka nie przekazuje córce jak zabezpieczać ci/pę przed ciążą.