Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje wrzesien 2015

Polecane posty

Gość gość

hej, szykuje sie ktos na wrzesniowy urlop? jakie miejsca na te pore polecacie? w wielu miejscach standardowe turnusy sie koncza...

Gość gość
tak jadę w góry

Gość Rejkoza
No ja tak nie standardowo wybieram sie na rejs z the boat trip do Chorwacją - "Student Edition 3.0" 18.09-27.09. Słyszałam wiele opinii, że warto, bo zabawa dobra i jest co zwiedzać a widoki nie zapomniane. Jedziemy razem z przyjaciółką, to w sumie ona mi pomogła podjąć decyzje. Mówiła, ze ma znajomych którzy już byli i bardzo im sie podobało

No ja tak nie standardowo wybieram sie na rejs z the boat trip do Chorwacją - "Student Edition 3.0" 18.09-27.09. Słyszałam wiele opinii, że warto, bo zabawa dobra i jest co zwiedzać a widoki nie zapomniane. Jedziemy razem z przyjaciółką, to w sumie ona mi pomogła podjąć decyzje. Mówiła, ze ma znajomych którzy już byli i bardzo im sie podobało

Gość gość
my jedziemy we wrześniu do Ustki http://www.hotel-lubicz.pl/ miejsce rewelacja, znależliśmy w sumie zupełnie przypadkowo ale jesteśmty zachwyceni hotelem a miasto podobno bardzo fajnie przygotowane dla turystów jest. nic tylko wypoczywac!

Gość gość
Wrzesień może być jeszcze ciepły a nawet upalny, dlatego pojechałabym nad morze. Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze  noclegu w miejscowości Międzyzdroje, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-Mi%EAdzyzdroje  z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

No w większości przypadków wrzesień/październik to końcówka urlop albo już koniec letniego okresu cenowego. Ja jestem osobiście za wybieraniem się na południe Polski. Szczególnie góry albo też Małopolska. Na weekendowy wypad idealnie nadaje się Kraków. I tam możecie przenocować w tanich apartamentach - http://www.apartmentcracow.com/pl/ - blisko centrum i w dobrej cenie :)

Gość gość
Polecam hotel Łysoń w Inwałdzie, bardzo fajny hotel ze SPA, a do tego w uroczym miejscu - w pobliżu Beskidu Małego. Na miejscu jest co robić w ładną jak i trochę gorszą pogodę. Większość atrakcji w okolicy można znaleźć na stronie hotelu - http://www.parkhotellyson.pl/ATRAKCJE-185.html .

Gość Pracoholiczka0309
Na przełomie lata i jesieni można wynaleźć świetne oferty z last minute. Czas korzystny cenowe na wypoczywanie. Planuje sobie taki urlop wrzesień/ październik pewnie z itaką, tylko trzeba sprawdzić gdzie wtedy jest przyjemnie ciepło.

Gość gość
Zawsze tak robię, część urlopu w czerwcu, część we wrześniu. Nie ma tłoku, jest zwykle ładna pogoda i jest połowę taniej. Mogę siedzieć dwa tygodnie po sezonie zamiast jednego w ścisku w sezonie, wybór jest oczywisty. Korzystam też z busa albo https://dworzeconline.pl/ wybieram tańszy dojazd i jest super.

Pracoholiczka0309, my tak udajemy się w połowie września do Grecji. Po sezonie nie ma już tłumów i ceny są lepsze.

Gość miskakonak
my jedziemy na kilka dni do Warszawy. juz mamy wynajęty hotel, cieszę się bardzo, bo myślałem że w Rialto to już nie zarezerwuje, ale nam się uchowal pokoik. Niewiele, ale zawsze cos :)

Gość aliceja
a ja Rzeszów. Mamy juz wykupione noclegi w hotelu Ferdynand, wiec nocleg est. teraz czekam na 25 wrześnie ;) estem ciekawa tej podziemnej trasy turystycznej

Gość gość
Kraków jest zawsze najpiękniejszy. We wrześniu też. Ach, spacery po plantach... Jedziemy w poniedziałek też, mamy noclegi w Efekt Express wykupione. Nie mogę się doczekać!

Gość gość
Ja we wrześniu to bylam na rejsie wycieczkowym z Grupa Atlas Tours Sp. Z o.o. i to była niesamowita przygoda... Coś innego, a jednak..

Gość gość
Mam piękny apartament w Bibinje koło Zadaru, w pobliżu morza i widokiem na morze Mieszkania są w pełni wyposażone w klimatyzację Telewizja satelitarna ... W pobliżu znajdują się restauracj****ar, supermarkety, sklepy, sklep z pamiątkami poczta, biuro podróży, organizowane są różne imprezy dla gości. wszystkie w pobliżu Plaże są piaszczyste i żwirowe, idealne dla dzieci info na mail; marija.simunic1@zd.t-com.hr

Gość gość
Witam >Mam Mieszkanie u Croatia,Bibinje kolo Zadra,widok na morze,blizu morza, >jest w pełni wyposażone,mesto Bibinje kolo Zadra Apartament posiada klimatyzację telewizja satelitarna internet ,veci ma pralka,suzarka > > balkony,gril,i wszystkie urządzenia gospodarstwa domowego i private > > parkingiem masz sklep w pobliżu restauracji Marco stał caf bar Plaża > > jest piaszczysta i żwirowa, idealny dla dzieci,150m od apartmany > > Mieliśmy dużo gości z Polski, którzy przyjeżdżają co roku to miejsce jest pełne letnich koncertów promenadzie sdrzaja mają pełne wydarzeń Plaża znajduje się zaledwie dwie minuty spacerem od apartamentu.info na mail;marija.simunic1@zd.t- com.hr pozdravjam