Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On chantait beaucoup

Nie miałam chłopaka w liceum bo...

Polecane posty

... bo byłam cicha, spokojna, grzeczna, nieprzebojowa, nieimprezowa, nie wychodziłam na fajkę, nie zaczepialam chłopaków, nie malowalam się, miałam małe cycki. A wy dlaczego?

Gość gość
Ja nie miałem nigdy nikogo, bo byłem pryszczatym nastolatkiem. Mam 24 lata.

Gość Marta_Ż
... skupiałam się na naucę. Miałam za dużo pracy, żeby wogóle myśleć o facetach. Plus byłam zakompleksioną przy kości nastolatką, która dobrze czuła się we własnym towarzystwie.

żadna z tych cech które wymieniłaś nie powoduje że faceci się tobą nie interesują, może małe cycki, mi akurat to nie przeszkadza, liczy się to coś, błysk w oku

Podobałam się pewnie komuś. Ale w liceum to nie wystarcza. W tym wieku myśli się głównie o popularności, poklasku w grupie. Ciche skromne dziewczyny raczej nie miały szans.

Gość gość
Ciche i skromne dziewczyny zawsze mi się podobały i zawsze takie zauważałem, z taką można pogadać o czymś więcej niż tylko impreza :) Niestety one zazwyczaj wolały tych przebojowych i imprezowych facetów, taki paradoks.

Nie miałabym nic przeciw nie przebojowemu i nie imprezowemu chłopakowi bo sama byłam nieimprezowa i introwertyczna. Tak się składa, że te nieprzebojowe chłopaki również nie rwały się do poznawania dziewczyn, a z racji ich nieprzebojowosci trudno było ich dostrzec w tłumie.

a ja byłem w technikum dość przebojowy, może nie lider ale jakoś sobie radziłem zresztą nadal lubię, a miałem super dziewczynę, cicha spokojna, dobrze się uczyła, lekcje mi odrabiała, to były fajne czasy, fajna był tylko w grupie prawie się nie nie odzywała, ale 1v1 paplała aż za dużo czasami, hmmm... może jest wolna muszę poszukać jej na fb

A ja się zastanawiam czemu napakowane wytatuowane byczki w podkoszulkach mają dziewczyny. No ale swój trafia na swego. Taki byczek pewnie by mnie nie chciał podobnie jak ja jego. Ludzie się dobierają wrażliwością, poziomem kultury i umysłu. Inaczej nie ma mowy o związku.

Gość gość
Ja też zawsze zwracałem uwagę na te spokojne i ciche, bo one wyróżniają się spośród innych, często bezbarwnych kobiet. Jest tylko jedno ale, cholernie ciężko do takiej dotrzeć i sprawić aby ci zaufała, a że większość lubi iść na łatwiznę, to stąd brak powodzenia u facetów.

Gość gość
Ja bo sie chowalam przed ludzmi, zaniedbywalam wyglad i duzo wagarowalam.

15:21 a w jakich to sprawach poważnych mają sobie ufać szesnastolatkowie?

Gość prawik26
w liceum nie myłem zębów i nie dbałem o siebie w zasadzie udawałem że dziewczyny mnie nie interesują, w zasadzie dopiero na studiach zaczęły mnie podniecać i dowiedziałem się że w liceum to byłem chyba zapóźniony pod tym względem jakbym wolniej dojrzewał płciowo od innych i nie zdążył w pełni, poza tym nie wierzyłem że jakaś chciałaby ze mną być, uważałem że mam za małego penisa, byłem chorobliwie nieśmiały i wstydziłbym się mieć dziewczynę przed kolegami i rodziną, wstydziłbym się że w ogóle chcę jakbym był w podstawówce, a najważniejsze to byłem zakochany w jednej i inne nie istniały niestety nie miałem u niej szans nawet nie próbowałem

Gość gość
Michał88 a miałem super dziewczynę, cicha spokojna, dobrze się uczyła, lekcje mi odrabiała, to były fajne czasy xxxxx To znaczy, że byłeś z nią tylko dla odrabiania lekcji?