Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość22222

pilnie porady potrzeboje

Polecane posty

Gość gość22222

8lipca zlamalem noge w 2miejscach piszczel i kosc strzalkowa zlamanie rozczepienne nie zbyt przyjemne . 10lipca przeszedlem operacje rana powoli sie goila dlatego ze szpitala wyszedlem 18lipca dopiero po 14dniach szedlem do kontroli i zdjecia szwow chirurg zdjal szwy wszystko wygladalo ze jest ok wieczorem ok godziny 22 pekl mi krwiak lekarz przyjechal na interwencje wyduszajac krwiaka zaczela leciec ropa wzieli mnie do szpitala z badan wyszlo ze mam gronkowca bialego po 3dniach przeszedlem operacje oczyszczania rany po 7dniach od operacji wyszedlem ze szpitala wszystko bylo ok w pierwszej dobie po wyjsciu zaczelo mi krwawic zadzwonilem do lekarrza powiedzial ze to normalne ze rana musi sie oczyscic byl to piatek w poniedzialek mialem wizyte kontrlna i caly czas lekko mi wyciekalo doktor powiedzial ze jak do nastepnego pon bedzie dalej wyciekac beda musieli mi wyjac plytke lcp ....teraz pytania jak dlugo moze sie goic taka rana?dodam ze wycieki zaczely sie od gory rany i stopniowo schodzily w dol a gora sie zgoila ....prosze o porady z gory dzieki .....

Gość gość
Zakażona dłużej. Nie miałeś zastrzyków przez 30 dni i zmienianych opatrunków?

Gość gość2222
dostawalem w szpitalu dozylnie po wyjsciu przeppisali doustny opatrunki na bierzaco zmieniane w domu i szpitalu kazali uzywac tylko octenisept

Gość gość2222
jak dlugo moze sie goic taka rana?

Gość gość
To prowadzi do śmierci ale może wyjdziesz z tego jak ci obetną nogę.