Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kuzynka jest bezczelna

Polecane posty

Gość gość

myślała że moja matka jej za sponsoruje mieszkanie :O matka ciągle daje kasę swojej siostrze i jej córce to ona nawet wyprawiła jej komunie ciotka ma kasy tyle samo co my nawet trochę więcej więc biedna nie jest ale ciągle jej brakuje bo wydaje na zbytki na ciuchy fryzjera a potem płacze że nie ma ostatnio matka pożyczyła kuzynce na komputer oczywiście nie oddała mówiłam matce że na 100% nie odda a matka że ona obiecała i co i g****o! teraz chce wielka pani mieć mieszkanie gdzie idzie do mojej matki już mnie to wnerwia gdyby to była dobra osoba i chociaż miła ale nie to kawał zołzy :O

Gość gość
to nieźle nadziana twoja matka musi być

Gość gość
nie jest nadziana nawet nie pracuje to ojciec tylko zarabia my praktycznie biedujemy na wszystkim oszczędza by dać swojej siostrze ja w dziurawych tenisówkach chodziłam do szkoły teraz mam nowe ale tylko jedną parę butów mam nie mam nawet kozaków na zimę tylko łażę w tenisówkach mam jeden stary płaszcz jedne spodnie i kilka bluzek a ona co roku ma inne ciuchy i to markowe i żeby chociaż mi dała to nie wydaje swoim koleżanką a ja chodzę jak obdartus bo matka daje kasę siostrze i jej córce :(

Gość gość
ja chciałam nowy laptop bo stary się zepsuł to nie musiałam rok o niego prosić kuzynka dostała kasę od razu mówiła że matce odda nie oddała