Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Sierpień 14, 2015 Ja za ich światopogląd oraz program gospodarczy :) jedno i drugie ma dobre i przyjazne oko dla naszego narodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 nie lubimy. i nie Lubimy Dudy. A spiskowe teorie wymyslaja paranoicy i chorzy umysłowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 Kocham to za wielkie słowo,ale bardziej lubię od innych bo oni,moim zdaniem bardziej dbają o kraj i obywateli niż te sprzedawczyki z PO i PSLu. Najbardziej mi się nie podoba w PiSie to że za bardzo brataj ą się z klerem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2015 Pedały te KK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2015 ja najbardziej ich lubię za poczucie humoru nie ma lepszego kabaretu niż "Kaczka pchnięta nożem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach