Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślę, że mąż traktuje mnie przedmiotowo. Co myślicie o takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Kobiety, powiedzcie mi co o tym myślicie , bo już zglupialam. Jestem w trakcie leczenia infekcji intymnej. Mąż uważa, że dawno nie było seksu ( 14 dni, bo najpierw okres, teraz leczenie) i on chce się kochać . Tłumaczę mu, że mnie ciągle boli, że mogę go zadowolić ustami, a on, że nie, bo chce włożyć. No więc zgodziłam się, ale z zastrzeżeniem, że jak bardzo będzie boleć ma wyjąć. No i bardzo bolało. Plakałam, że ma przestać, bo mnie boli, ale on przygniótł mnie ciałem i nie przestawał, wręcz robił wszystko coraz mocniej. W końcu wyrwałam się mu i zaczęłam płakać . Powiedziałam, że nie jestem workiem na spermę. A on? Zwyzywał mnie od najgorszych i obraził się , bo ja go nie zaspokajam :(. Czy któraś z was uważa, że powinnam zacisnąć zęby i dać mu skończyć nawet jeśli tak bardzo mnie boli?

Gość gość
Marne prowo... lepiej szykuj wyprawke do szkoły gimbusie

Gość gość
Sama jesteś gimbusem, gimnazjum to ja skończyłam 10 lat temu :o. Dodam, że często jest tak, że muszę zmuszać się do seksu, bo on ma ochotę. Kilka miesięcy temu nasze dziecko miało ospę, nie mogło spać, miało bardzo dużo kostek i się drapało, byłam bardzo zmęczona, chciałam przespać się choć kilka godzin, a on seks i seks.

Gość gość
0/10 słabiutkie prowo! Nie znam mężczyzny, który by tak potraktował żonę! Myślę, że nikt takich buraków nie zna. Kobiety nie są chyba aż tak głupie by z kimś takim się wiązać.

Gość gość
Jak pozwalasz tak masz i nie żal się.

Gość gość
Czyli traktuje mnie tak tragicznie, że nawet nikt nie jest w stanie sobie wyobrazić, że to prawda :(.

Gość gość
Ja nie wiem... A może wolałabyś mieć tak ja ja ? Mój nie uprawia ze mną seksu od 7-8 lat. Nie ma żadnych potrzeb. Jesteśmy białym małżeństwem :O

Gość gość
Wolałabym, żeby mnie szanował :(

Gość gość
brak szacunku, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, choć częściowo jesteś sobie winna Po co rozpaliłaś faceta a potem każesz mu kończyć bo Ciebie boli, jak Cię boli to nie ma seksu, Seks to przyjemność dla obojga Najpierw trzeba było zrobić mu jakiś masaż potem dobrego Loda( a nie gadać zrobię Ci) i koniec nawet by się nie zorientował I byłby wilk syty i owca cała Ja tak robię jak nie mogę lub nie mam ochoty

Gość gość
Autorko a co będzie jak będziesz w ciąży i nie daj Boże będzie zagrożona, a co będzie jak urodzisz połóg trwa 6 tyg, musisz się nad zastanowić chyba że to marne prowo bo nie mogę sobie takiej sytuacji wyobrazić

Gość gość
17:29 ależ mój mnie bardzo szanuje haha

Gość gość
jeśli to nie jest prowo, to ja nie wiem, co Ty z nim jeszcze robisz :O jak ja miałam infekcję int. i nie mogłam się kochać, to mój sam tego pilnował i nawet jakbym ja chciała, to by mi to wybił z głowy, żeby nie pogarszać choroby... a to, że Twój facet zlekceważył Twój ból, to już jest naprawdę poniżej komentarza

Gość gość
17:39, ja już byłam w ciąży i to właśnie zagrożonej. Zero seksu przez 8 miesięcy. Do 20 tc miałam mdłości , a i tak codziennie musiałam zaspokajać go oralnie. Przed ciążą były takie dni, że nie wychodziliśmy z sypialni. Bo ja uwielbiam seks, tylko od 4 lat ( ciąża) mi to zbrzydło właśnie przez to, że dla niego liczy się tylko, brzydko mówiąc roooochanie.

Gość gość
I taK samo obrażał się jak w połogu zmęczona i ledwo żywa (miałam trudny poród , zakończony cc z komplikacjami) fochał się, że nie mam siły go zaspokajać.

Gość gość
widziały gały co brały

Gość gość
gość ma po prostu wysokie libido nad którym nie panuje. Wiążąc się z kimś takim trzeba się liczyć w przyszłości z takimi właśnie problemami

Gość gość
no nie wierzę i ty jeszcze z nim jesteś???

Gość gość
zaraz znajdzie sobie kochankę i będzie ci wmawiał, że to twoja wina, bo go nie zaspakajałaś. Ktoś cię zmusił do ślubu z nim, bo nie wierzę, że można sobie samemu wybrać takiego męża?

Gość gość
On chciał Cię siłą wykorzystac, ja bym się przestraszyła bo wyglądałoby to jak g***** Mówisz ze boli a on dalej swoje robi. Ja rozumiem ze ma potrzeby wiec mógł sam sobie ulżyć

Gość gość
Nikt mnie nie zmusił, bo mi z nim było bardzo dobrze. Do niczego wcześniej nie musiałam się zmuszać , uwielbiam seks na dodatek z elementami s/m. Tylko ciąża, zmęczenie, małe dziecko, praca a potem zajmowanie się domem. Wieczorami padam. Ja rozumiem go, że może mieć pretensje, że nie ma tego tyle, co wcześniej, ale ja zwyczajnie nie mam siły.

Gość gość
kobieto zdecyduj się bo twoja jedna wypowiedź zaprzecza drugiej

Gość gość
Niby która moja wypowiedź zaprzecza innej ? Zacytuj.

Gość gość
....." ( 14 dni, bo najpierw okres, teraz leczenie)........... x To ile Ty leczysz tą infekcje ? 10 dni ?? Tak, marne prowo, po tylu dniach leczenia nic by cię nie bolało

Gość gość
on też jak sie z tobą wiązał to pewnie myślał że masz tak samo wysokie libido skoro jak napisałaś "nie wychodziłaś z nim z łóżka", no ale cóż ludzie się zmieniają i wraz z nimi ich miłość czy tam "miłość" jak kto woli

Gość gość
17:57 on jak widać za mało jest zmęczony, ty zmęczona za bardzo to znak że jest jakiś dysonans w waszych obowiązkach. Musisz po prostu połowe z nich przewalić na jego bary w końcu faceci są silniejszą płcią ponoć

Gość gość
gość dziś Mam długie miesiączk. Na dodatek infekcja paskudna, bo po kuracji antybiotykami. Najpierw durna zaleczyłam to iladianem, ale po krótkiej poprawie zrobiło się dużo dużo gorzej. Więc 14 dni.

Gość gość
18:10 uwierz mi próbowałam, ale on uważa, że jak pobawić się 10 minut z dzieckiem to jest wszystko ok. Ostatnio powiedziałam mu, że nie mam w ogóle czasu dla siebie. Na co on stwierdził, że przecież się wykąpałam. Tak, o 23, bo wcześniej sprzatalam dom na wizytę jego siostry z mężem. A co on robił w tym czasie ? Oglądał film :o.

Gość gość
autorko mam podobnie,odpisze wieczorem

Gość gość
mąż po prostu cię gwałci jeśli się na to godzisz twoja sprawa ja jestem przekonania że jak się kocha to się nie krzywdzi i tak wychowuje swoje 2 córki by niegdy nie pozwoliły na takie sytuacje jakie mają miejsce u ciebie Jesteś ofiarą przemocy domowej !!!