Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja ciotka jest p*****lnięta na punkcie sprzątania i oszczędzania

Polecane posty

Gość gość

Moja ciotka jest p*****lnięta na punkcie sprzątania i oszczędzania

Gość gość
i oszczędzania do tego strasznie jest zachłanna, sensem jej całego życia jest sprzątanie ciągle o tym sprzątaniu pieprzy ostatnio szykowała pokój do wynajęcia az piszczała z zachwytu jak ją pochwalono za porządek a ona całe życie ludzi strofowała do sprzątania a jak ktos miał syf to już było obgadywanie po całej rodzinie, odwiedzanie i sprawdzanie kątów dlatego nikt jej nie lubi i nie zaprasza, ocenia ludzi po tym masakra jakaś ja lubie bałagan i nie przywiązuje wagi by błyszczało jak w laboratorium aż boje się jak przyjdzie nie zaproszona, ona nie ma dzieci ani męża ale odkąd pamiętam zawsze taka była a przy tym najmądrzejsza do tego zachłanna i chytra nawet nie oszczędna bo inaczej się tego nie da nazwać i tylko kombinuje jak najmniej wydać czyimś kosztem, ostatnio lokator się jej wyprowadził za swoją kasę wyremontował jaj całe mieszkanie, wstawił swoje meble, mieszkał rok ale nowe meble i remont znaczenie podniosły standard mieszkania a ona go jeszcze o kasę ściga za jakieś pierdoły, jabym chyba sobie odpuściła i cieszyła się że mi obcy zrobił remont za darmo i kupił nowe meble bo jakby miała mu za to zwracać to pewnie z 10 tyś by było,

Gość gość
tak sobie myślę że to nie jest normalne i za tym się kryją grubsze problemy emocjonalne, z rodzina własną jest skłócona od wielu wielu lat, jej ojciec popełnił samobójstwo gdy była dzieckiem

Gość gość
osz kurna właśnie wpadłam na to ona jest taka oszczędna bo ojciec jej narobił długów i się powiesił, musiało się to odbić na jej psychice szczegółów nie znam bo to było 50 lat temu wiem to z plotek bo jej rodzina to ukrywała zawsze ale skąd się wzięło to chorobliwe sprzątanie to nie wiem