Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość25

Jak uzyskać miejsce w Domu Samotnej Matki

Polecane posty

Gość gość25

Witam, ja również znalazłam sie w trudnej sytuacji i nie wiem jak z tego wybrnąć. mieszkam z partnerem i 2,5 rocznym synkiem w mieszkaniu partnera. Zamieszkalam z nim po porodzie i od tego czasu gnebi mnie psychicznie i poniza, robi to przy dziecku. Synek jest nerwowy i nadpobudliwy, bo ciągle wysłuch*je awantur. Ja jestem juz na skraju wyczerpania nerwowego. nie mam dokąd pojsc z synkiem, byłam juz w centrum pomocy rodzinie i mopsie, ale nie uzyskalam tam zadnej pomocy, gdyz jak powiedzialam mojej rejonowej z mopsu, żeby pomogła mi zalatwic miejsce w domu samotnej matki odmowila mi stwierdzajac ze dreczenie psychiczne nie jest ku temu podstawa i mamy sie dogadac. Prosze o jakąś porade, gdyz nie mam z kim o tym porozmawiac.

Gość gość
to po cholerę się do niego wprowadzalas i jeszcze na dodatek zrobiłaś sobie z nim dziecko??? a wcześniej gdzie mieszkałaś?

Gość gość
myślałaś, że jak wrobisz go w dziecko to się oświadczy, weźmiecie ślub i będzie żyli długo i szczęśliwie? No to się przeliczyłaś. Obca baba zwaliła mu się do domu z dzieckiem, nie pracujesz więc musi was utrzymywać to nic dziwnego, że jest wściekły.

Gość gość
jakie dzisiejsze baby są głupie, zaczynają dorosłe życie od d**y strony

Gość gość
idź do pracy i zacznij w końcu się sama utrzymywać, bo jesteś pasożytem

Gość gość25
dziękuje za miłe i podnoszące na duchu wypowiedzi. Niepotrzebnie cokolwiek pisałam

Gość gość25
I koniec tematu