Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel 25

Mam pytanie.

Polecane posty

Gość Daniel 25

Spłacam telefon w Plusie na 36 doładowań po 40 zł , mam już 13 doładowanie i czy jak bym kupił za 80 zł kartę to wtedy by było podwójnie liczone i bym miał 15 doładowań , czy to się liczy po jako za jeden, bo chcę szybciej spłacić telefon.

Gość gość
możesz doładować nawet 50 razy w jeden dzień ale ilość doładowań musi się zgadzać

Gość Daniel 25
Mi chodzi o to czy jak kupię kartę za 80 zł to jak pisałem mam 13 doładowań i kupiłem 80 czy wtedy mam 15 doładowań, czy liczy się to pojedyńczo ?.

Gość gość
nie, muszą być 2 karty po 40 jak kupisz jedną za 80 liczy się jako 0 doładowań

Gość gość
liczą się tylko 40

Gość Daniel 25
Ja mam w umowie tak , że po 12 miesiącach muszę kupić kartę za 80 zł z początku jak kupiłem telefon na spłatę pierwszy raz też 80 zł i później po 40 zł.

Gość Daniel 25
Mi nie chodzi tu o spłatę, tylko o doładowania , jak mam 12 doładowań i dam za 80 i czy będę miał 14 doładowań , wy woogóle mnie nie rozumiecie , czy mam wiecznie płacić za kartę za 40 zł i będzie się liczyć jako jedno doładowanie według umowy.

Gość gość
Jak masz w umowie po 40 to doładowujesz po 40 jak doładujesz za 80 to i tak liczy się jako jedno doładowanie.

Gość Daniel 25
A jednak nie to lipa , chciałbym szybciej spłacić telefon , ale jak tak piszesz to się nieda , ale dzięki za odpowiedź.