Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nasz plan. Ja i on i nasza ucieczka.

Polecane posty

Gość gość
dobra ide w kimono nie mam dzis weny do przemówień

Gość gość
gość dziś Nie muszę się na nic leczyć. Jestem zdrowa. Może zamiast głupich docinek jakaś rada? x a ten twój lekarz umiłowany nie jest przypadkiem psychiatra ?:D

Gość gość
Zgon mogę stwierdzić ale muszę mieć ciało, trzeba zawiadomić policję itd. Upozorować śmierć to łatwo ale w amerykańskich filmach, nie w Polsce. Myślałam też, aby zrzucić jego samochód gdzieś przy ujściu rzeki i to najlepiej gdzieś na wschodzie, może Ukraina, może Białoruś, aby nikt jakoś mocno nie szukał. Ale to brzmi zbyt filmowo.... Znajomości mamy ale nie chcemy nikogo wtajemniczać, nie można nikomu ufać. A jak dajmy na to, naszemu znajomemu skruszeje serce na widok żony i dzieci w rozpaczy i się wygada? Nie możemy ryzykować. Dzieci są już spore. Dadzą sobie radę. Większe tragedie dotykają ludzi i muszą jakoś sobie z tym poradzić i żyć dalej. Dzieci są bardzo dobrze zabezpieczone finansowo, dadzą sobie radę.

Gość gość
nie chciałbym cie martwic ale pisząc o tym na kafe prawdopodobnie zniszczyłas swój plan:)

Gość gość
22.44 Całkiem dobry plan, sprzęt aby przechować krew da się załatwić, trzebaby było jeszcze jakąś spluwę załatwić, że niby samobójstwo albo morderstwo ale to pierwsze dużo fajniejsze i mniej kłopotliwe rozwiązanie.

Gość gość
Nie jest psychiatrą. 23.47 Niekoniecznie. Myślisz, że ktoś będzie chciał robić tak wnikliwe dochodzenia w sprawie samobójstwa lekarza z niewielkiego miasta?

"Dzieci są już spore. Dadzą sobie radę. " Pieniądze i ustawienie życiowe to nie wszystko, rodzicielstwo nie polega tylko na dawaniu kasy i robieniu kanapek, jak dziecko jest za małe, żeby je sobie zrobić samo. Tym gorzej, że są starsze, bo będą rozumiały co się dzieje, że ich ojciec po prostu zniknął bez śladu, mając je głęboko w du/pie. Nie wiem, czy on będzie w pełni zadowolony ze świadomością, że dzieci go znienawidziły. To jest zbyt silna więź i na pewno będzie chciał kontaktu, a wtedy zaczną się schody i wszystkie popaprane konsekwencje ucieczki.

Gość gość
e tam. pewnie zanimd dorosna koles kojtnie na zawał albo wylew z powodu przedawkowania viagry:)

Gość gość
bycie inteligentnym nie jest wymagane w zawodzie lekarza. wystarczy byc na bierzaco z procedurami nfz:)

Gość gość
zdaje sie nawet, że procedury te sa ważniejsze niż przysiega lekarska. ponadto polecam zapoznać się ze znaczeniem symbolu obecnego na każdej aptece pomijając przy tym źródła w rodzaju wikipedii