Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sieć neuronowa

not found

Polecane posty

Gość gość
No nie znajdziesz. Szukaj faceta

Gość gość
Znajdziesz tylko nie bądź wybredny i przede wszystkim nie mój się zagadać, wy faceci boicie się zrobić pierwszy ruch podczas gdy dziewczyna tego pragnie, nawet jeśli jest już zajęta i odmówi to niech was to nie zniechęci bo i tak sprawicie jej przyjemność tym, że się komuś spodobała, a wy możecie szukać dalej aż w końcu trafi się chętna i wolna

ale jak ma Cię denerwować to nie słuchaj:) oglądnij sobie Kiepskich:) jak oglądam kiepskich to żadne dziewczyny mi w głowie:)

Gość gość
Disco polo nie mówi o kobietach tylko o głupich ku**ach z klubu, blacharach co lecą na kasę i świecą cyckami i mają kolczyk w pępku. Jak chcesz poznać porządną kobietę to zagadauj przypadkowo na ulicy, w kawiarni, w bibliotece , ja lubię gdy w bibliotece ktoś do mnie zagada bo wiem, że to musi być miły człowiek skoro czyta książki, nawet te najcieńsze i o niczym, w parku kiedy dziewczyna jest samotna, w autobusie, w najbardziej oczywistych miejscach

Gość gość
Tylko nie celujcie w te najbardziej "atrakcyjne " czyli wypindrzone, kilo tapety i krótka mini bo możecie liczyć się z wyśmianiem bo takie myślą, że zasługują conajmniej na bogatego biznesmena, a "zwykły" chłopak to dla nich obraza bo mają się za bóstwo

Gość gość
Nie no oczywiście, że ładne dziewczyny potrafią byś sympatyczne, ale nie licz na modelkę bo takie mają już zepsute wnętrza przez swoją pyszałkowatość. Najlepiej celować do ładnych dziewczyn, które nie starają się wywyższać na ulicy, ale stroją się dopiero dla swojego mężczyzny w łóżku