Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie jak smiec...

Polecane posty

Gość gość

okradł mnie "znajomy" ze szkoły z telefonu z nożem(dać mu rady nie dam i chyba odpuszcze zastanawiam sie nad zmianą szkoły ogólnie to jest CKU POZIOM ZDANIA JEST ŚMIESZNY),ręcę mi się trzęsą nie umiem nić dobrze zrobić ,czasami pracuje (staram się przyzwyczaić bo niedługo idę do pracy),szykują mi się problemy w domu (nwm czy nie skończy się wyrzuceniem),gram na komputerze ,sam mam swoje za uszami widze w tych wszystich ludziach śmiech ze szkoły(wiem że mu pomogą zdać chociaż gość jara ,pije w szkole i wgl już nie zdał ale dalej bd chodzić) nwm może to prawda ale kompletnie nwm co dalej mam ze soba zrobić czuje się jak szma.ta może nią jestem co zmienić szkołę i zignorować wszystko liczyć na to że mnie rodzice z domu nie wyrzucą,nwm strasznie sie z tym wszystkim czuje nie moge nic ogladac przez to tv i wgl wakacje spedzam w domu.

Gość gość
zmien szkole,w tej jest patologia trzymaj się i nie poddawaj,nie jesteś smieciem,trafiles na złych ludzi

Gość gość
Ja naprawdę nie których nie rozumiem, jak można z taką podłością traktować innych ludzi. Ciekawe jak oni by się czuli na miejscu tych pokrzywdzonych, po prostu aż przykro się robi, jak się coś takiego słyszy, albo jest się tego świadkiem lub ofiarą. Trzymaj się i się nie poddawaj, dobrym rozwiązaniem była by zmiana szkoły.

Gość bezsenna dziś
zmień siebie ludzie są podli wszędzie, ale jedyne nad czym możesz zapanować w 100 % to Ty sam. jak nie wyjdzie to zmienisz szkołę, albo w międzyczasie juz ją skończysz. Z doświadczenia wiem, że ludzie nie sa tacy źli i znajomi potrafia mile zaskoczyć (czasami) Zacznij od siebie - czy w tej szkole czy w innej - zawsze się przyda.

Gość gość
nie mam znajomych mam shizofrenie nie spie cala dobe... wydaje mi sie ze wszyscy sa przeciwko mnie i w sumie w to wierze nic mi nie pomoze zastanawiam sie nad swoja praca i czuje sie jak smiec bo skroil mnie jakis grubas z zabek co mu piec zlotych na picie pozyczylem jedyna moja obrona jest p*******ic wszystkich do okola z tamtej szkoly i kolezanke bo wiem ze uwaza tak samo

Gość gość
Zmień szkołę bo w tej nie nauczyli cię pisać.

Gość gość
N/awróć się. Wówczas odmienisz się i odmieni sie Twoje życie. Poczujesz w sercu pokój i radość życia. Jest Msza św. o uzdrowienie w Łodzi on-line w każdy ostatni poniedziałek i niedzielę o g. 18. Linki czynne w/w dni na str. odnowajezuici.pl Przyjdź do Niego a On Da Tobie prawdziwy spokój serca i radość życia. Zaufaj Mu. On Cię nigdy nie opuścił. Wróć do Niego. Będziesz zdrowy.

Gość gość
Wszędzie c***arszywi krzewiciele wiary. Nie mógłby was bóg do siebie zabrać debile?