Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na studia językowe ida same gwiazdy lansujace się?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie? :D

Gość gość
Zyebane pytanie. Nie wiem o co ci chodzi? Studia jak studia, ktoś musi tłumaczyć dokumenty techniczne. Gwiazdy studiują hotelarstwo, marketing i zarządzanie oraz filozofię, jak Musiał, ai tutaj ledwo daje radę.

Gość Angelinne
Nie masz racji. Sama studiuję anglistykę i germanistykę, ani ja, ani może koleżanki nigdy nie byłyśmy obarczone zarzutem, że chodzimy i się lansujemy. Masz kompleksy czy jesteś świeżo upieczoną maturzystką i zastanawiasz się nad wyborem kierunku?

Gość gość
No nie wiem....

Ale przecież język polski każdy studiuje w podstawówce, gimnazjum i wyżej. Więc wszyscy mieliby się lansować? Chyba, że przy tych którzy nie skończyli podstawowy

Gość gość
Owszem, widzę kto na to poszedł, naczelna szkolna gwiazda, wpychajaca się wszedzie gdzie się da, w lo myślałam, że mi z lodówki wyskoczy, inna rozpieszczona córeczka ubierajaca się u diora za pieniazki taty (lub sponsora), wredny chłopak rozpowiadajacy z kim to on nie spał po imprezie, nie chciałabym takich ludzi spotkać na uczelni. Poszłam na rachunkowość i finanse, pracę będę miała :) natomiast większość językowców kończy w szkole lub McDonaldzie :D

Strasznie zawistna jesteś autorko, nie chciałabym Cię spotkać na mojej drodze...

Gość gość
A co maja studia językowe do lansu, ty kretynko do sześcianu? Z twoją tępotą i jedyną pasją jaką jest zdychanie z zawiści i wciskanie nochala w cudze sprawy, na pewno skończysz w McDonaldzie, a może nawet jako babcia klozetowa.

Gość gość
Nie sądzę żeby ona była na jakichś studiach, a jeśli jest, to wkrótce z nich wyleci.

Gość gość
To ja autorka, nie pisałam nic prócz pytania. Zawistna? :D takie sa moje obserwacje... Jakie sa wasze?

Gość gość
Najgorsze panienki są na admisitracji na UJK na czele z Monisią Z. Potwierdzone info :)

Gość gość
:D:D:D