Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peter85wawa

Moja dziewczyna chce minetki a ja się brzydze

Polecane posty

Gość peter85wawa

Witam mamy po 30 lat jesteśmy typową wielkomiejską para realizującą się w korporacjach.Ostatnio moja dziewczyna zapragnęła minetki argumentując to moim obowiązkiem wobec niej.Niestety nie do końca mam na to ochotę przyznam szczerze ze brzydzi mnie przystawianie twarzy do narządu służącego miedzy innymi do wydalania moczu,ponadto nie do końca jestem przekonany co do zapachów jakie mnie tam zastaną i innych atrakcji. Co zrobić ? Jak się z tego wykręcić ?

Gość gość
Może po prostu lubisz chłopców ?

Gość gość
A wy to wymagacie by loda wam robić? I nie obchodzo was, że dziewczyna się może brzydzić? A ty się brzydzisz jej zrobić minetke...

Gość gość
prawik24 ty nie bedziesz sie nigdy zadnej p***y bezydzil bo to p***y bedo sie ciebie brzydzic

Gość gość
A ona robi ci fellatio? Jesli tak no to przepraszam bardzo, jesli to cie nie brzydzi potem ja calujesz... a po tym chyba powinienes z nia normalnie pogadac bo co z was za para normalnie powiedz ze masz opory

A ja cię Autorze rozumiem, bo też nigdy nie robiłam ani nie zrobię facetowi loda, i wcale ci się nie dziwie, że się brzydzisz bo są pewne granice których nie powinno się przekraczać, jeśli ci t nie odpowiada to powiedz jej to wprost i już a nie owijanie w bawełnę, że to że tamto...szczera rozmowa to podstawa, ale ty nie wymagasz od niej robienia loda?

Gość peter85wawa
gość dziś Ale to jest zupełnie inna para kaloszy

Gość gość
Wykap ja zapytwj gdzie ma dzyndzel bo pewnie niewiesz i do roboty a nie p*****ly tu opowiadasz:-P

Gość gość
ja też się nie dziwię że nie chce starej peezdy lizać

Gość gość
masz na imię Marcin?

Gość peter85wawa
podnosze bo to dla mnie wazne

Gość gość
Dawaj brachol , nie bądź taki wstydliwy :) Napisz koniecznie o swoich wrażeniach. Pierwszy raz trzeba opić !

Gość gość
świeżo wymyta nie śmierdzi a ile przyjemności jej zrobisz twoja odp do gościa -dlaczego inna para przecież o to samo chodzi

Gość gość
wymyj ją i do roboty !

Gość gość
nie przejmuj się, każdy z nas się brzydził na początku, powinieneś się przemóc pierwszy raz a potem już jakoś idzie, jeszcze jak ona ci zrobi lodzika to już wtedy nie będziesz miał oporów, do dzieła więc!

Gość gość
Co to za chłop co tylko gada, a od roboty się miga ? Raz, dwa i trzy...

Gość gość
"A wy to wymagacie by loda wam robić? I nie obchodzo was, że dziewczyna się może brzydzić?" Ja np. bardzo lubiłem robić minetę swojej byłej narzeczonej (ona też bardzo to lubiła) i nie brzydziłem się nawet nieumytej, a dodam, że nie depilowała się tam, a ona brzydziła się zrobić lodzika i to świeżo umytego, w dodatku mytego przy niej dwa razy pod rząd, tak więc ja miałem na odwrót. I co powiesz na to?

Gość gość
Ja np. bardzo lubiłem robić minetę swojej byłej narzeczonej (ona też bardzo to lubiła) i nie brzydziłem się nawet nieumytej, a dodam, że nie depilowała się tam, a ona brzydziła się zrobić lodzika i to świeżo umytego, w dodatku mytego przy niej dwa razy pod rząd, tak więc ja miałem na odwrót. I co powiesz na to? xxxx No to już przesada, jeszcze bym zrozumiał gdybyś ty nie chciał jej robić mienetki ale w takim układzie to tak jakby cię nie kochała, nie szanowała tego co ty robisz dla niej, dla mnie to byłby koniec robienia minetki.

Gość gość
Lepiej się za to nie zabieraj skoro brzydzisz się własnej kobiety bo żeby dać jej przyjemność to musisz coś potrafić a nie pytać się na kobiecym forum jak się od tego wymigac. Nie rozumiem twojego problemu. C***a tam wsadzasz a brzydzisz się ją tam wypiescic? Musisz być bardzo słabym kochankiem skoro ta forma seksu jest dla ciebie obca. Zrób przysługę tej pani i odejdź od niej bo niedosc że jesteś z słaby w łóżku to jeszcze o 30letniej kobiecie mówisz "moja dziewczyna". Pewnie oświadczyć się też nie umiesz.

Gość gość
Ja nie wymagam od żadnej loda. Wiec niech nie proszą o minetke, bo czasem wali w kobiecym kroczu nie z pipki a z niedomytej d/u/p/y.

Gość peter85wawa
Lizaliście niedomyte pipki ? Nie mieliście odruchów wymiotnych ? jeśli pipka nie była domyta to co z grotą nestle ? pprzeciez jesli była niedomyta to musiała wrzucić swoje 3 grosze do wypadkowej woni

Gość gość
Myślenie na poziomie gimbazy. On jej nie liże pipki, ona nie połyka jego spermy, ona nie chce analnie, jemu nie stanął. TY JUŻ NIE KOCHASZ MNIE. To już nie można czegoś nie lubić?

Gość gość
mineta to najpiekniejsza element seksu robcie i to długo! ja bym mogl robic nawet niedomytej

Gość gość
a jak się skórkę z penisa zdejmie to nieraz taki bielutki jak popudrowany

Gość gość
Zawsze badam teren przed minetka, albo wacham paluszki, albo zblizam się powoli pocalunkami w kierunku pipki. Gdy sensory wyczuja gaz, pozostaje tylko wysłać do ataku żołnierza w gumowym uniformie.

Gość Mężczyzna_Sam
Powiedz jej, że seks oralny to grzech. Taka ja jest nauka Kościoła Katolickiego.

Gość gość
Masz prawo się brzydzic. Ja akurat co do minetki nie mam oporów, ale np lizanie stóp, nigdy w życiu.

Gość gość
A jakbyście mogli określić zapach niedomytej pipki ?

Gość gość
Seks oralny to grzech? Na jakiej podstawie? Mi ksiądz mówił, że to nie jest grzech kochać ciało małżonka.

Gość gość
Seks to obowiązek w małżeństwie. Normalny człowiek brzydzi się seksu i pocałunków. To takie obleśne. Jak widzę jakąś parę całującą się w parku to zbiera mnie na wymioty. Od razu dzwonię na policję za szerzenie zgorszenia.