Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peter85wawa

Moja dziewczyna chce minetki a ja się brzydze

Polecane posty

Gość gość
a coś o niedomytych penisach

Gość gość
Tego się nie da opisać.!

Gość Mężczyzna_Sam
Seks oralny jest nadużyciem. A wszelkie nadużycia są niemiłe Panu Bogu. Innym nadużyciem jest stosowanie prezerwatywy, używanie pejczy i innych elementów BDSM. Normalny stosunek seksualny, któremu Bóg błogosławi odbywa się w sposób umiarkowany i w małżeństwie rzecz jasna. A celem takiego seksu jest prokreacja. Również zbyt częsty seks (nawet w małżeństwie) jest grzechem. Analogicznie z innymi rozrywkami, jak również z jedzeniem - jeśli za dużo jesz, grzeszysz łakomstwem.

Gość gość
Jaki zapach ma nieumyta pipka? Sięgnij do kosza z brudną bielizną swojej matki, wyciągnij znoszone rajstopy, zwiń w kulkę i powachaj.

Gość gość
Mężczyzna_Sam dziś a pamiętasz jak brzmi drugie przykazanie

Gość gość
lizać pizdę to ohyda, zbiera na wymioty, kup jej psa to będzie jej lizał, a Ty poszukaj dziewczyny bez takich wymagań, ktoś jej wcześniej musiał pizdę lizał i teraz ma takie wymagania, chcesz lizać jej cipę po obym kutasie

Gość gość
gość dziś a jak się skórkę z penisa zdejmie to nieraz taki bielutki jak popudrowany x Kur...a litosci bo rzygne....

Gość gość
Autorze, a ona Tobie robi loda? Jeżeli tak, to musisz sie przemóc i też jej robić. A jeżeli nie, to trudno, ona musi wytrzymać bez. Jak Cię kocha, to wytrzyma, a jak nie, to ktoś inny jej zrobi.

Gość peter85wawa
Ale zrozumcie ze ja chce być ze swoją dziewczyna tylko nie chce robić jej minety

Gość gość   on
Ale zrozumcie ze ja chce być ze swoją dziewczyna tylko nie chce robić jej minety xxx No i nie musisz, to tylko dodatek do sexu a nie obowiązek. Większość kobiet nie robi loda swoim facetom bo się brzydzą i jakoś funkcjonują te związki a przecież to, to samo. A to, że cię to obrzydza to normalna sprawa, nie zmuszaj się.

Gość gość
To niech ona tez Ci nie robi loda, bo na to samo wychodzi i po problemie :)

Gość gość
Pisałeś , że pracujecie w korporacjach. Macie po 30 lat , ona na pewno dba tez o higienę. Ale jeśli się obawiasz , to możecie wziąść wspólna kąpiel czy prysznic . Na dłonie nałóż sobie żel do higieny intymnej , na pewno raki używa , i ja tam delikatnie dotykaj , piesc. Zrobisz jej przyjemność i umyjesz. Przeniescie się do łóżka i spróbuj ja tam całować , muskac językiem. Nie musisz od razu robić minetki. Stopniowo się do tego przekonaj. Nic na siłę :)

Gość gość
o k****, p**de lizać,i jeszcze srake oglądać, będę rzygał

Gość gość
30 lat to juz rozklapiocha,obrzydlistwo

Gość gość
Drogie Panie nie narzekajcie bo pod wzgledem seksu oralnego i tak macie lepiej od nas. K***s po dokladnym umyciu jest praktycznie bezwonny a Wy choćbyście caly dzien moczyły Wasze muszelki to i tak bedzie sie stamtad wydobywal delikatny zapaszek. Tak samo po calym dniu cipka smierdzi o wiele bardziej od naszych k***sow.

Gość gość
Wszystko przychodzi z wiekiem :) Na minetkę też, teraz może wydawać Ci się obrzydliwa a za parę lat będzie to dla Ciebie super sprawa nawet jako gra wstępna. https://zrzutka.pl/bz5jec

Gość gość
Loda to robią k***y a nie normalne kobiety

Gość gość
Wcale nie mamy lepiej

Gość gość
Wszyscy robią lody

Gość gość
Uśmiałam się! :D mój facet nie brzydził się niczego! lizał nawet jak miałam okres i siki pił. :D ja miałam szczęście to wszystko przeżyć. robiliśmy naprawdę wszystko co się da.