Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blanka 78

Jakie wady mają wasi mężowie

Polecane posty

Jakie wady mają Wasi mężowie? Co Was w nich denerwuje? U mojego bałaganiarstwo i ostatnio wypady na piwo z kolegami... Z rozmów z koleżankami wynika, że to najczęściej spotykane wady u ich mężów a dodatkowo także: nie pomaga w domu, siedzi przed tv, komputerem, nie zajmuje się dziećmi, wymaga 2 daniowego obiadu, nie oddaje wszystkich pieniędzy na życie, skrupulatnie rozlicza domowe wydatki, wychodzi na pół godziny, a wraca po 2h, bez ustaleń podejmuje decyzje odnośnie unowocześniania sprzętu komputerowego, brakuje mu romantyzmu, przestał dbać o małżeństwo (rutyna, nuda, przyzwyczajenie).

Gość gość
Nie chce sie nawet denerwowac i szkoda pisac.

Gość gość
Te wyżej wymienione nie dotyczą mojego męża... jest bardzo dobrym partnerem. Jedynie brakuje mi czasem spontaniczności z jego strony, ale narzekać nie mogę. Pieniądze wszystkie są na koncie i są wspólne, nie ma moje twoje. Decyzje podejmujemy razem, dobrze gospodaruje finansami, jest elokwentny, ma dobrą pracę i ciągle się rozwija. Pomaga mi, bo nie lubi bałaganu, sprzątamy albo razem, albo na zmianę, tv nie ogląda wcale, predzej jakies filmy na kompie. Czasem zapomina o drobnych sprawach np na ktora ma do fryzjera, albo zeby cos kupil, ale to jest akurat slodkie z jego strony takie zapominanie :P