Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu starsze kobiety czesto są takie wredne?

Polecane posty

Gość gość

Takie ok 50 wzwyż? Matka mojego faceta jest wredna, moja mama też często jest nie do zniesienia, czepia sie o pierdoły, nawet obce starsze kobiety są często chamskie w autobusach itd Skad to sie bierze? Faceci jakoś nie są aż tak wredni w starszym wieku (choc bywa roznie) ale głownie kobiety. Zdarzaja sie tez miłe, ale wiele staje sie jedzowatych

Gość gość
Dorośniesz, zobaczysz ;)

Gość gość
Bo im z pipy padlina jedzie a niemoga sie tego zapachu pozbyć:-(

Gość prawictwo pospolite 193
bo są brzydkie i nikt ich nie porywa ..

Gość gość
Zazdroszczą młodym i zrobią wszystko, by im udowodnić, że są "lepsze". Też mnie ten temat zastanawia często.

Gość gość
klimakterium je dopada?

Gość gość
Nie wiem, ale tez t zauwazylam. MOja mama jak ma dobry humor to jest normalna, a jak ma zly to wszystkiego sie czepia, do obcych jest szcztucznie miła za to. Mysle, ze to taka ich frustracja ,ze sie zestarzały :O Alo te babki w atutobysach sa traszne. mysla, ze wszystko im wolno

Gość gość
menopauza, mają więcej testosteronu to sie rzucają....gdyby powodem był tylko gorszy wygląd (zmarszki) to byłoby smutne bo to by znaczyło, że dla kobiety uroda jest wszystkim :( ale znam też starsze miłe osoby, więc...

Gość gość
Nie ma starszych miłych babek, są tylko takie które udają. Wyjątki potwierdzają regułę.

Gość gość
są, są, takie dobre babcie, często nawet biedne o złotym sercu

Gość gość
Ja ma inne spostrzezenie- nie trafiam na wredne ale na nudne najbardziej dotyczy to grupy tych niepracujacych od lat, zajmujacych sie domem niby maja jakies zainteresowania ale absolutnie bez polotu- ogrod, wnuki, dogadzanie mezowi, jakies zorganizowane wycieczki i szydelko plus tv od switu do zmierzchu

Gość gość
Tylko takie biedne,którym życie upłynęło na dbaniu o rodzinę i dzieci dorosły,to teraz dogadzają wnukom.Osoby,które podróżowały i z ambicjami zawodowymi są w porządku.Menopauza to nie problem dla cywilizowanej kobiety,skorzysta z możliwości medycyny,można to złagodzić i cieszyć się życiem,uprawiać ogródek,sporty w miarę możliwości,żeby być sprawnym jak najdłużej,dla siebie i rodziny :-)

Gość gość
stare baby wiedzą,że ich czas przeminął i nic tego nie zmieni

baba na starość robi się po prostu zrzędliwa i tyle.. całe życie obowiązków, pracy, dzieci, jeszcze gdy jest w domu felerny mąż to już całkiem i moim zdaniem po prostu im odbija :) faceci tak nie mają chyba że przez alkohol. Dlatego się tak nieładnie mówi o teściowych ale cóż hehe życia nie zmienisz nie zwracaj po prostu uwagi i jedyne co możesz zrobić to starać się nie być taka jak one.

Gość gość
to nie sprawa wieku ale kultury i intelektu, jak wiadomo więcej jest ludzi prostych niż" krzywych" i dlatego na takie trafiacie

Tu jest odpowiedź na tytułowe pytanie:

https://f.kafeteria.pl/temat-7493087-zauwazyliscie-ze-smotne-albo-nieruchane-kobiety-sa-najczesciej-wredne/