Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można mieć tylko jedną kobietę

Polecane posty

Gość gość

Przecież to strasznie puste życie...

>>>Jak można mieć tylko jedną kobietę Przecież to strasznie puste życie...<<< x To prawda, pod warunkiem, że ta kobieta jest tak pusta jak Ty i Twoja rodzina razem wzięte :P. x Jeżeli jednak jest to stuprocentowa kobieta, to każdy kolejny dzień z nią, jest dla mężczyzny wyzwaniem :).

Gość gość
Nie masz żadnej przecież, więc spokojna twoja rozczochrana ;)

Gość gość
Ja to bym chciał chociaż i tą jedną przez cale życie mieć.

Gość gość
gość dziś Przecież to strasznie puste życie... x stul ryja, na kolana i ciągnij koorfo

Gość gość
Ty misio1 to w ogóle się nie wypowiadaj bezrobotny durniu, a twoje bóstwo z okrągłą du*ą to twoja mamusia. Bo raz mówisz, że twoja pani ma nadwage a raz nie. Leżysz tylko w łóżku z laptopem, niby chory na kręgosłup (taaa) to co ty o życiu możesz wiedzieć maminsynku?

Gość gość
Ile kpin i agresji, widać sami tylko z jedną jesteście i musicie się pocieszać. Jedna kobieta to tak jak co dzień to samo wykwintne jedzenie i nic poza tym.

Gość gość
Aż z czasem to "wykwintne" jedzenie się staje męką nie do zniesienia... :P

Gość gość
gość dziś to spieprzaj roochać tirówki przy drodze, a nie jęczysz na forum

Gość gość
Nawet pies przy jednej dziurze by zdechl

Gość gość
Jęczę by cię zirytować, widać łatwiutko mi to przychodzi. Pewnie nie masz w ogóle baby albo co gorsza uwiązany przy jednej jesteś.

Gość gość
Nawet pies przy jednej dziurze by zdechl xxxxxx Przy twojej dziurze to nawet szczur zdechnie, bo się utopi :D

Gość gość
>>>Jęczę by cię zirytować, widać łatwiutko mi to przychodzi. Pewnie nie masz w ogóle baby albo co gorsza uwiązany przy jednej jesteś.<<< Uwiązana to ty jesteś suko do budy :D:D

Gość gość
">>>Jęczę by cię zirytować, widać łatwiutko mi to przychodzi. Pewnie nie masz w ogóle baby albo co gorsza uwiązany przy jednej jesteś.<<< Uwiązana to ty jesteś suko do budy smiech.gifsmiech.gif" Oj jak łatwiutko cię prowokować dalej.

Gość gość
ja jestem uwiązany do moich jaj, które naciskają na poszukiwania nowych słodkich peezdeczek

Gość gość
Mąż mnie miał dziewice ja jego prawiczka i nie lubimy używanych! !!Pełne otwarcie w związku bez żadnych tajemnic bo mąż jest zawsze nawet podczas badań ginekologiczny na fotelu uczestniczył przy poródach. To jest wspaniałe szacunek wielki dla siebie wzajemnie. Seks nie ma problemu z lodzikiem czy minetka bo nie było innych.

Gość gość
"To jest wspaniałe szacunek wielki dla siebie wzajemnie." Dobrze Cię traktuje i to jest szacunek, a w czym by to przeszkadzało by odczuwać przyjemność z innymi kobietami? Szacunek by wcale nie zmalał.

Gość gość
Po co tu dziewico weszłaś skoro tak szczęśliwa jesteś w tym związku? To tak jakby ktoś leżał w willi otoczony bogactwem, miłością i w dobrym zdrowiu. Nie spojrzałby na problemy innych ludzi tylko zajmował się swoim życiem. A Ty skoro patrzysz w takie tematy, to znaczy że brakuje Ci mężczyzny który miał wiele kobiet. :)

Gość gość
>>>Oj jak łatwiutko cię prowokować dalej.<<< Prowokować to ty możesz takich głupich jak sama jesteś, a ja to mam z ciebie niezły ubaw, żałosna kretynko :D:D

Gość gość
Istnieje kolosalna roznica miedzy mezczyzna ktory mial wiele kobiet a tym ktory byl tylko z jedna. Przeklada sie to takze na pewnosc siebie widoczna golym okiem. Wielu mezczyzn zyjacych w dlugoletnich zwiazkach mialoby ochote sprobowac znkims innym ale nie pozwala im na to nie tyle sumienie co brak mozliwosci