Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie cierpie tatuazy

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Moze po prostu twoj zart i maniery nie byly na miejscu? x Odpowiedz sobie więc czy po tym jak już rypło się że to żart (choćby nawet był rzeczywiście nietrafiony) należało nadal piłować flaki? Przestań.

Gość gość
ludzie, prosze, sprawdzcie jakie jest znaczenie słowa "nazizm " i potem uzywajcie.

Gość gość
"przed oczyma mam kogoś kto nie ma żadnego prawa żyć i moim powietrzem oddychać." naziści uzurpowali sobie prawo do decydowania kto jest godzien życia, a kto nie, wiem że tutaj chodzi o dziarę więzienną, pomijając kreski, kropki i inne wiadome oznaczenia często można ją pomylić z tatuażem robionym w studio, bo nie każdy ma tatuaż kolorowy, a ludzie wcale się aż tak nie znają jak gość nam tu wpiera, dalsza część wypowiedzi: "Nawet chęć zamiecenia śmieci do pieca bym powiedział bo ja sam nie miałbym niczego przeciwko prawu które skazywałoby na spalenie każdego kto popełni przestępstwo kryminalne. Polityków i księży oczywiście też."

Gość gość
z resztą jaka jest różnica między nienawiścią do czarnych a wydziaranych? w obu przypadkach chodzi o skórę

Gość gość
I co w tym tekście jest według ciebie niewłaściwe? Drakońska kara za najgorsze przestępstwa. Za czyny które sprawiają że niczemu niewinny człowiek nie żyje albo wesoła wcześniej dziewczyna do końca z traumy po gwałcie do końca życia sie nie otrząśnie? Lepsze jest więc według ciebie to niehitlerowskie obowiązujące aktualnie u nas prawo które za te same przestępstwa odbierze sprawcy mordu lub gwałtu wolność na pięć lat bo był w więzieniu grzeczny i znów go między ludzi wypuści? Dla ciebie nieludzkie jest jak widać karanie za winy za to wybaczanie za wyrządzone komuś innemu krzywdy humanitarne i jak najbardziej w porządku? Pomyśl chwilę zanim odpowiesz żebyś znów nie odpisała na inne słowa niż te które napisałem.

Gość gość
zgadzam się jeśli chodzi o morderców i gwałcicieli, ale wrzucasz osoby posiadające tatuaż z wyżej wymienionymi do jednego wora, już sam fakt że w temacie o tatuażu mówisz o kryminalistach mówi sam za siebie i to jak wyrażasz swoje poglądy nazywając kogoś wszą, przykro mi z powodu twojego rozwodu, ale ja również nie muszę traktować cię wyjątkowo bo masz jakiś uraz do kobiet, z twoich wypowiedzi bije nienawiść do ludzi którzy są trochę inni bo coś tam sobie wydziergali, nie chcę się powtarzać że tatuaże które nie są kolorowe mogą zostać pomylone z tatuażem robionym w więzieniu a żart? poniżej poziomu, jeśli tak wygląda twoje poczucie humoru to nie dziwię się kobiecie :)

Gość gość
a politycy i księża to też osoby niegodne życia? :) szkoda że księży znam akurat samych normalnych, no ale jak noszą czarną sukienkę to przecież wiadomo że należy ich identyfikować z pedofilami, z twojej wypowiedzi jasno wynika ze to rozumie się samo przez się, albo nie potrafisz w prawidłowy sposób formułować swoich myśli albo twoje poglądy są zbliżone do poglądów nazistów

Gość gość
gość dziś zgadzam się jeśli chodzi o morderców i gwałcicieli, ale wrzucasz osoby posiadające tatuaż z wyżej wymienionymi do jednego wora, już sam fakt że w temacie o tatuażu mówisz o kryminalistach mówi sam za siebie i to jak wyrażasz swoje poglądy nazywając kogoś wszą, przykro mi z powodu twojego rozwodu, ale ja również nie muszę traktować cię wyjątkowo bo masz jakiś uraz do kobiet, z twoich wypowiedzi bije nienawiść do ludzi którzy są trochę inni bo coś tam sobie wydziergali, nie chcę się powtarzać że tatuaże które nie są kolorowe mogą zostać pomylone z tatuażem robionym w więzieniu a żart? poniżej poziomu, jeśli tak wygląda twoje poczucie humoru to nie dziwię się kobiecie x Nie wiem jakiej kobiecie się nie dziwisz ale jesli myślisz o mojej żonie to masz błędne wyobrażenie. Ona chciała się wiele razy godzić ale nigdy nie dostała na to nawet cienia nadziei. Teraz mój uraz. Mam uraz do ponownego małżeństwa i do wiercenia dziury w brzuchu. Po co to robiłaś? Masz z tego jakąś korzyść? Co ciekawe wszystkie to robicie. Nie ma jednak we mnie ani odrobiny tolerancji dla wiercenia niezasłużonej dziury w brzuchu. Tatuaże. Powiedziałem i powtarzam że mi się nie podobają. Przykład misiów był dla uwidocznienia że nie tylko u dziewczyn ale u facetów też i że nawet mnie czasem śmieszą. No bo wybacz ale misie na plecach faceta to dla mnie prawie to samo co serduszko i strzała na czole. Kara śmierci. Uważam a wraz ze mną wielu ludzi również (chyba nie zażądasz ode mnie na to dowodów?) że humanitaryzm jest źle pojmowany i stosowany w ten dotychczasowy sposób jest niehumanitarny względem ofiar przestępstw. Dlatego widząc więzienne tatuaże zastanawiam się czy nie mam czasem przed sobą kogoś kto nie ma w mojej ocenie prawa żyć i moim powietrzem oddychać. Powiedz mi co jest tutaj nieludzkie. W mojej subiektywnej ocenie jestem człowiekiem wrażliwym na cudzą krzywdę a nie nazistą jak ktoś tutaj powiedział. Tym bardziej że nikt mnie nie zgwałcił nikt nie zabił i nikt nie zrobił żadnej z tych rzeczy nikomu kogo lubię. Nie chodzi więc chyba o mnie prawda? Politycy i księża. Osobny rozdział cierpienia milionów ludzi w całej historii ludzkości. Naprawdę mam pisać jakieś wyjaśnienia? Ps. Trzeba było tak rozmawiać od początku i nie dowiedziałabyś się nawet że po rozwodzie jestem.

Gość gość
gość dziś a politycy i księża to też osoby niegodne życia? usmiech.gif szkoda że księży znam akurat samych normalnych, no ale jak noszą czarną sukienkę to przecież wiadomo że należy ich identyfikować z pedofilami, z twojej wypowiedzi jasno wynika ze to rozumie się samo przez się, albo nie potrafisz w prawidłowy sposób formułować swoich myśli albo twoje poglądy są zbliżone do poglądów nazistów x Wolisz wrócić do poprzedniego sposobu rozmowy?

Gość gość
"Tatuaże. Powiedziałem i powtarzam że mi się nie podobają. Przykład misiów był dla uwidocznienia że nie tylko u dziewczyn ale u facetów też i że nawet mnie czasem śmieszą. No bo wybacz ale misie na plecach faceta to dla mnie prawie to samo co serduszko i strzała na czole." I w ten sposób wyrażoną opinię szanuję. Odnośnie kary śmierci też jestem za, ale sam tatuaż mnie nie przekonuje, bo tak jak powiedziałam ktoś mógł sobie zrobić nawet u nie w profesjonalnym studio. Owszem myśli takie mam że może ktoś wyszedł z paki, ale wiem że moje domniemania mają się nijak do rzeczywistości, widziałam dużo brzydkich dziar. Napiętnowanie osób z jakimś tam rysunkiem jest wysoce naganne w mojej opinii bo to żaden dowód, a niestety nasze społeczeństwo do tolerancyjnych nie należy.

Gość gość
x Wolisz wrócić do poprzedniego sposobu rozmowy? jeśli chcesz napisać spadaj ruro to proszę bardzo

Gość gość
A ja dalej twierdze, ze nie ma nic zlego w misiach na plecach faceta. Jak juz mowilam, za tym moze byc jakas urocza historia, a skoro koles mial jaja zeby to sobie wytatuowac to jeszcze piatka dla niego

Gość gość
gość dziś ale sam tatuaż mnie nie przekonuje, bo tak jak powiedziałam ktoś mógł sobie zrobić nawet u nie w profesjonalnym studio. Owszem myśli takie mam że może ktoś wyszedł z paki, ale wiem że moje domniemania mają się nijak do rzeczywistości, widziałam dużo brzydkich dziar. Napiętnowanie osób z jakimś tam rysunkiem jest wysoce naganne w mojej opinii bo to żaden dowód, a niestety nasze społeczeństwo do tolerancyjnych nie należy. x Czy ja nie napisałem że się ZASTANAWIAM że może to być ktoś kto nie ma prawa oddychać? Czy napisałem gdzieś że każdy kto ma takie tatuaże które możemy pomylić z więziennymi nie ma prawa żyć? Że powinniśmy go zamieść do pieca? Po co ja to wszystko w nieskończoność powtarzam?

Gość gość
gość dziś ... a skoro koles mial jaja zeby to sobie wytatuowac to jeszcze piatka dla niego x Miał raczej estrogen ;)

Gość gość
Sa mezczyzni bardzo pewnie swojej meskosci, takim misie nie zagrazaja. Wole takich niz takich ktorzy trzesa sie na mysl, ze robia cos niemeskiego

Gość gość
Mnie ci roztrzęsieni tak samo bawią jak ci wszyscy z misiaczkami a najlepsi to są ci co sobie siusiaki mierzą ;) Nie o tym był temat ale na serio dałbym tutaj znak równości. Wychodzę na piwo. Cześć.

Gość gość
Nie zapomnij linijki

Gość gość
Jakim trzeba być prostakiem i pustakiem, żeby oceniać kogos po wyglądzie fizycznym i gustach wizualnych?

Gość gość
Jakim trzeba być prostakiem i pustakiem, żeby oceniać kogos po wyglądzie fizycznym i gustach wizualnych? xx nie malezy oceniac kogos, ze jest za wysoki, czy za niski, rudy itp - bo to nie od niego zalezy. Ale tatuaz kazdy sobie robi sam, swiadczy to o jego guscie wlasnie, a gust swiadczy przeciez o czlowieku. Jeden lubi białe kozaki i tipsy, kto inny jelenie na rykowisku i krysztaly ze sztucznyi kwiatam - ok wolno mu, i na pewno znajdzie ludzi, ktorym to tez sie podoba. Ale ludzie sie dobieraja wg upodoban wlasnie. Ludzie z tauazami, podobnie jak tlenione blondynki z solarium to np nie moja bajka - ale one mi nie przeszkadzaja, przeciez chodzi im o to,zeby sie to komus podobało i na pewno sie podoba. Nie musi mnie, ja mam inne typy estetyczne. I wszystko gra.

Gość gość
I na podstawie wygladu oceniasz czy z tym kims moglbys sie dogadac? W sumie masz racje, z takimi jak ty malo kto ma wspopne tematy :)

Gość gość
I na podstawie wygladu oceniasz czy z tym kims moglbys sie dogadac? W sumie masz racje, z takimi jak ty malo kto ma wspopne tematy usmiech.gif\ XX no i dokładnie. Jak np facet obwieszony jest lancuchami , pakuje i chodzi w dresie od rana do nocy to wiem, ze sobie z nim nie pogadam . Czy z dziewczyną zrobiona na Jolę Rutowicz, o ile ktos ja pamieta. No, moze o pogodzie. Bo ich poczucie estetyki jest kompletnie inne, niz moje. Przeklada sie to tez inne dziedziny np muzyka, literatura. Np i dobrze, oni tez nie mieliby ze mną wspolnych tematow. Nie musza przecież.

Gość gość
I na podstawie wygladu oceniasz czy z tym kims moglbys sie dogadac? W sumie masz racje, z takimi jak ty malo kto ma wspopne tematy usmiech.gif xx Ty masz swoich zanomych, ja swoich.

Gość gość
Nie musisz z nimi rozmiawiac obestetyce, a cala reszta to twoje domniemania bazujace na stereotypach. Wiesz jak sie mowi na takich ludzi? Pustaki

Gość gość
Nie musisz z nimi rozmiawiac obestetyce, a cala reszta to twoje domniemania bazujace na stereotypach. Wiesz jak sie mowi na takich ludzi? Pustaki XX Akurat lubie rozmowy o estetyce - a to bardzo szerokie pojecie - więc o sztuce - malarstwie, literaturze, muzyce itp. I lubię ludzi o podobnych upodobaniach. Kto inny woli rozmawiac o kursie funta anabolikach, czy gatunkach piwa. Kazdy ma swoje tematy , wiec dobiera znajomych, z ktorymi nadaje na podobnych falach, tak trudno to pojąc?

Gość Paul86_
Tatuaże są szpetne bo nie są naturalne. A że pierwotnie związane były z męską kulturą więzienną/marynarską, to szczególnie odpychają na dziewczynie. Właściwie można powiedzieć "byłej dziewczynie".

Gość gość
Jestem pijany i niezbyt się w tej chwili nadaję do rozmowy. Stop ;) Ta dziewczyna... Nie stop bo mi sie tylko myśli mieszają ;) Znaczy że chcę powiedzieć że przemądra jesteś laska. Szkoda że napewno nie jesteś z tarnowa ;)

Gość gościuk
Mieszkam w Anglii, i tatuaże tu są tak oczywiste, jak piana młodzież w weekend. Ludzie z tatuażami, z daleka nie wesz czy to dziara czy brud, mają problem. Tatuaże są jak narkoyki, alkohol, używki- tyle, że widoczne od razu. Ta moda jest to cywilizacyjnm conięciem się d czasów plemion, gdzie tatuowali się wojownicy, odlutki (szamani, itd) i newolnicy. Ci ostatni nie z własnej woli. Powrót zdziczeni. Jeszcze tylko piórko w zadek i jest fun!

Gość gość
gość dziś Jakim trzeba być prostakiem i pustakiem, żeby oceniać kogos po wyglądzie fizycznym i gustach wizualnych? x Nie wiesz kim jestem i też oceniasz mnie powierzchownie. Ta mądra laska poniżej wszystko wyjaśniła jak należy a ja bym tego ani nie umiał tak ładnie powiedzieć ani nie miałbym tyle cierpliwości ;)

Gość gość
gość dziś Nie zapomnij linijki x Zmierzyłem i wydaje mi się że jednego razu miałem mniej piwa w kuflu niż razem innym ;) Ale ogólnie to chyba było w sam raz choć jakby chodziło o ścisłość to poszedłbym jeszcze na jakąś imprezę ;)