Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie z tym poradzic

Polecane posty

Gość gość

Zostawił mnie po 2 latach. Nie byłam idealna, chciałam go zmienić, zmienić jego podejście do życia ale byłam mu wierna. Kochałam go całym sercem. A on potraktował mnie jak szmatę, w dodatku nic nie znaczącą. Mamil mnie, tylko po to żeby mieć z kim sypiac. A ja go tak kocham. Jak mam o nim zapomnieć? Tak się osmieszylam dzwoniąc do niego i prosząc o danie nam jeszcze jednej szansy. Ciągle o nom myślę i nie mogę pogodzić się z tym, że te 2 lata nic dla niego nie znaczyło.

Gość gość
To tak boli. Obwiniam sama siebie, a wiem ze on ma satysfakcję z tego ze czuje ze to moja wina. Sam to powiedział.

Gość gość
Powiedz mu ze nie byl dla ciebie odpowiednim partnerem skoro chcialas go zmienic i dopiero to zrozumialas ,powiedz- masz racje to moja wina ze zadawalam sie z nieodpowiednim czlowiekiem zoaczysz ze role sie odwroca a ty odetchniesz. Bo to nie milosc z twojej strony tylko poczucie kleski-zawies to na nim -powiedz ze jest do niczego zobaczysz jak ci ulzy.

Gość gość
Napisałam mu wiadomość ze jest kłamcą, że wyszło dopiero po rozstaniu to jaki jest, a on napisał ze jestem suka która się o to prosiła. ..

Gość gość
Nie ponizaj sie przed nim, nie pisz wiecej, zerwij kontakt. Jak czlowiek kocha na zaboj, to czasem robi glupie rzeczy, wiec nie rob sobie wyrzutow o to skamlanie. Po prostu teraz unies sie honorem, miej swoja godnosc. Czas Cie uleczy z tego gnojka, przeczekaj, to minie. Trzymaj sie.

Gość gość
Wszyscy mówią mi, że to minie. Najbardziej żałuję jednak właśnie tego, że się przed nim osmieszylam i ze przyznałam, że uważam, że to moja wina :(

Gość gość
Czuje się taka glupia

Gość gość
to napisz mu , że nie był dla Ciebie odpowiedni, bez wyzwisk, i właściwie to dobrze,że sie rozstajecie, bo nie pasowaliście do siebie, i że życzysz mu powodzenia. I wtedy odetnij to grubą krechą i nigdy więcej do niego nie pisz. Koniec.

Gość gość
Jeśli związałaś się z kimś i chciałaś go zmienić, to chyba jasne że to nie był odpowiedni facet. Związek nie polega na zmianie partnera według własnego widzi mi się, tylko na zaakceptowaniu go w całości, jeśli tego nie pojmiesz, to żaden facet z tobą nie wytrzyma długo, ty chyba też nie chciałabyś aby jakiś facet cię zmieniał i dopasowywał pod siebie? Każdy ma swój charakter i osobowość, tego nie da się zmienić.

Gość gość
18:46 zgadzam się, i swoją droga weź sobie to do serca, i miej tego świadomosc, że jeżeli będziesz próbowała kogos zmienić na siłę, to zawsze to się tak skończy.

Gość gość
Ale to nie było tak, że chciałam zmienić jego całkiem, tylko chciałam żeby był odpowiedzialny skoro takiego udawał, żeby nie pił po nocach i nie ukrywał przede mną ze ćpa. ..

Gość gośćKasia
kłamie pije i čpa Na co Ci taki ktoś.To że, Cie zostawił to możesz uważać za opaczność i dar od losu.Zapewne jestes młodziutka i nie rozumiesz tego jeszcze, ale za kilka lat jak bedziesz szcześliwa z kims normalnym i odpowiedzialnym to zrozumiesz.Nie ma nic gorszego jak szarpanie sie z nie odpowiedzialnyn pelnym nologow czlowiekiem.I na pocieszenie dodam ból minie :) To normalne