Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta, która uprawia seks przed 25 rokiem życia nie ma szansy na małżeństwo

Polecane posty

Gość gość

i poważny związek z porządnym mężczyzną

Gość gość
Hmm swój pierwszy raz przeżyłam ze swoim pierwszym chłopakiem w wieku 16 lat, teraz mam 20 i wciąż jesteśmy razem, planujemy ślub, jest jedynym mężczyzną z jakim to robiłam i jedynym chłopakiem jakiego miałam, ja dla niego jedyną dziewczyną i oboje nie wyobrażamy być z kimś innym i jest bardzo porządnym, odpowiedzialnym i troskliwym mężczyzną

Gość gość
na tym forum nie pisują porządni faceci

Gość gość
no i oby tak dalej, gratluję,ale żebys się też nie zdziwiła, facet jest ciekawy różnych, z niejednej miski by chleb jadł, najgorzej będziesz żałować, że zmarnowałaś dla niego najlepsze lata i cnotę a on Cię zostawi w wieku 29 lat :(

Gość gość
No wiem, znam go dobrze i mu ufam, ale jestem ostrożna, ponieważ każda kobieta powinna, okropnie byłoby zmarnować tyle lat życia dla nieodpowiedniego mężczyzny, no ale nie można tego przewidzieć, na początku wszystkie kochamy i ufamy

Gość gość
Wyjdz na dwór sfrustrowany no-lifie i nie pieprz glupot, to ze ty jesteś dobiegajacym 30-tki prawiczkiem z powodu odrzucania przez kobiety nie czyni cie porzadnym. Normalni ludzie cieszą się życiem, od nastoletniego życia wchodzą w związki, kochają i są kochani i uprawiają seks na 100 sposobów a 90% kobiet w wieku 25 lat ma juz stalego partnera, narzeczonego z którym w najbliższych latach biorą śluby a przyglupy jak autor tylko p*****la swoje teorie na forach