Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marlenka1996

Popisze jakiś boy?

Polecane posty

Nie będę zdradzać takich informacji. Zresztą do czego Ci to potrzebne? Powiedziałabym, ale kiedy powiem że nie jestem to będzie wyglądało że kłamie i chwale się tym. A jak powiem, że jestem dziewicą to domyślam się że wszyscy mnie wyśmieją..

Gość gość
A old boy moze popisać:-P?

Gość gość
Napisz czy jesteś ładna a najlepiej wrzuć swoją fotkę :)

Gość gość
Popisze się i idę :D!

Old boy? To znaczy, jaki old konkretnie? Nie wiem czy jestem ładna? Kompleksów raczej żadnych nie mam, patrząc na swój wygląd. Ale fotki nie dam na razie.

Zależy. Szczególnie lubię grać w tenisa. Niestety żadna z koleżanek i znajomych nie lubi sportu, tym bardziej tenisa więc muszę to robić tylko z osobami z klubu. Lubię kino, ale nie chodze bo koleżanki wszystkie zawsze są z chłopakami, a ja sama. Ostatnio byłam nad jeziorem (też sama) i od razu zleciały się jakieś barany w moim wieku i chcieli mi zaimponować tym, że piją piwo na raz i skaczą do wody na główkę.. Samemu, nic nie opłaca się robić

Marlenka, czy ty chcieć popisać z murzyn z ameryka? Ja bardzo lubić wet pussy, choć ja woleć mężczyzna. Ty mi pokaż swoja ci/pka.

Gość gość
Lubisz pyry i rogale?:-)

Gość gość
No według mnie bycie niedziewicą to nie jest powód do chwalenia, dziewic juz nie ma, a chwalić mogą się te które jeszcze się zachowały

Gość gość
Autorka zamilkła ciekawe dlaczego haha

"Lubię kino, ale nie chodze bo koleżanki wszystkie zawsze są z chłopakami, a ja sama." vvvvvvvvvvvvvvvv I co ja mam powiedzieć :-( Jak już prawie wszystkie 19-letnie dziewczyny są pozajmowane. A do tego dochodzi jakiś mus społeczny ze strony znajomych, bo oni mają pary a taka dziewczyna nie ma. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - dziewczynę trzeba szukać w czasach szkolnych/studenckich, bo później to już marne szanse niestety.

Gość Marlenka1996
Wiedziałam, że tak będzie. Na zdjęciu to wcale nie jestem ja! Mam was gdzies. Jesteście takimi samymi dziećmi, jak każdy w moim wieku.

"Autorka zamilkła ciekawe dlaczego haha" - nie domyślasz się dlaczego, zszokowała się poziomem tego forum :-) jak ktoś na wstępie dostaje pytanie czy jesteś dziewicą, czy jesteś ładna, gdzie mieszkasz. Ona chciała popisać a nie umówić się na seks czy szukać tu chłopaka.

Gość gość
Samotny Romantyk II dziś ja na twarz nie patrzę, interesuje mnie ciało X To wiele wyjaśnia:D

"Autorka zamilkła ciekawe dlaczego haha" - nie domyślasz się dlaczego, zszokowała się poziomem tego forum :-) jak ktoś na wstępie dostaje pytanie czy jesteś dziewicą, czy jesteś ładna, gdzie mieszkasz. Ona chciała popisać a nie umówić się na seks czy szukać tu chłopaka.

Gość gość
Marlenka1996 i tak wiemy że to ty sieć neuronowa co jej tak bronisz biały rycerzu, czyżbyś miał nadzieję że w końcu coś zaruhasz?