Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy miałam świadomy sen?

Polecane posty

Gość gość

obudziłam się o 3 w nocy i poszłam z powrotem spać, śniło mi się że ktoś mnie szarpał, wszystko było tak realne jakby działo się to naprawde ale wiedziałam że to sen i chciałam się obudzić, próbowałam ale nie mogłam się poruszyć, dzień wcześniej powiedziałam sobie że chce śnić świadomie bo czytałam o świadomym śnie i chciałam tego spróbować ale gdy zasnełam to spałam całą noc normalnie a drugiej nocy takie coś, naprawde dziwne uczucie

Gość gość
to był taki półświadomy sen. Zdałaś sobie sprawę,że to tylko sen ale nie modyfikowałaś go po swojemu. Świadomy sen to będzie wtedy gdy poza wiedzą,że właśnie śnisz zorientujesz się,że możesz w takim razie sama wykreować ten sen,wpłynąć na jego przebieg,zamiast chcieć się budzić mogłaś uznać,że po prostu zmienią się okoliczności snu - i pojawiłabyś się w basenie :P

Gość gość
to znaczy jeśli tak byś postanowiła :D ja jak mam świadomy sen to chce wtedy pływać :D i od razu chce się pojawić na basenie albo w jacuzzi dobry był sen kiedy zorientowałam się,ze mogę np. zmienić kolor ścian w pomieszczeniu gdy mam swiadomy sen mam tylko jeden problem...wówczas nie chce się budzic bo można wysnic tyle fajnych rzeczy..ale gdy tylko pomysle o tym,ze nie chce się obudzić bo jest tak miło zaraz zaczynam się obawiać,ze się obudze i wtedy się wlasnie budze :( chciałabym to jakos zmienić,obudzic się na zyczenie a nie wtedy kiedy akurat wole być we śnie