Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wydepilowane są ładniejsze

Nie wymagam od kobiety pełnej depilacji ale te mniej wygolone to zwykle brzydule

Polecane posty

Gość do El_Pendejo_Cabrón
nowoczesni, wyksztalceni, zadbani faceci nie lubia wlochatych bab

Nowoczesny i wykształcony facecie, nie porywaj kobiet z włosami na cìpìe, koniecznie sprawdzaj zanim ją wyrùchasz. I co za studia skończyłeś? Politologię? administrację? Czy coś jeszcze głupszego ? Btw, ja zwykły fizol jestem, za mną nie oglądają się kobiety, tak jak za Tobą, wykształconym.

a z owlosionymi sypiasz?

Gość gość
Co masz do studiowania administracji?

Gość gość
Zalezy jaki urzad i jakie miasto.

To ile? 2000? Powiedz, jest jakiś sens poświęcenia swojej młodości na studiowanie kierunku, po którym masz pracę za chùjowe pieniądze? Bo rozumiem studia, po których masz ciekawą i dobrze płatną pracę. Ale studiowanie dla papieru to strata czasu.

Gość gość
Nie wymagam od faceta, żeby należał do mensy. Ale żeby pisał z sensem od czasu do czasu. NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość gość
Jesli ktos jest ambitny to bedzie podnosil swoje kwalifikacje i zarobi znacznie wiecej. Nie ma studiow ktore w 100% zagwarantuja ci w przyszlosci grube pieniadze.

po Twoim stylu pisania wnosze, ze nie umawiasz sie z kobietami ktore sa po dobrych studiach, pracuja w korporachach i znaja biegle jezyki obce

i sporo w Tobie jadu i pogardy dla wiedzy

Gość zobacz to
Chcecie darmowe, wspaniałe mrożące krew w żyłach, szokujące, autentyczne (to dokumentalne) i wartościowe filmiki na youtube? Wpiszcie sobie Piotr glas, przede wszystkim polecam „demony seksu”, gwarantuję szok z potężnym przesłaniem !!!!

Umawiam się z kobietami, które są dla mnie atrakcyjne. Nie dzielę ich na te, które skończyły studia lub nie. Nie jest to dla mnie żadnym wyznacznikiem wiedzy, inteligencji, czyli atrakcyjności kobiety. Nie sprawdzam przed randką wykształcenia, nie pytam też o włosy na cìpìe. Wystarcza mi to, co widzę i słyszę podczas rozmowy. I szanuję ludzi, którzy zrobili studia, tak samo jak szanuję hydraulików czy sprzątaczki.

to czemu atakowales studentow administracji? p.s. lubisz kobiety z owlosionym lonem? ;)

Lubię paski, trójkąciki, wygolona do zera mniej mnie podnieca. Ale głównie chodzi o to, że jest to nieistotne. Z wracam uwagę na wiele innych rzeczy u kobiety, a nie na ten konkretny szczegół. Co do administracji, uważam, że są to studia nieciekawie i bez perspektyw na dobrą pracę. Ale to moja prywatna opinia.

a w jakim wieku mniej wiecej jestes?

Gość gość
to idz se do wydepilowanych

Gość do  gość wczoraj 23 44
teraz to kazda wydepilowana, niewydepilowane to rarytas

Gość gość
Zgodze się jedynie z autorem w tej kwestii, że panny jeżdżące audi ojca ;-) i "gwiazdy" siedzące na wiejskich dyskotekach na loży z dj nie mają futra w majtkach. Ale ich inteligencja nie powala ;-) to właśnie takie półgłówki jak autor uważają w ten sposób.

Gość gość
To prawda, bo w gimnazjum wszystkie się goliłyśmy. Tylko najbrzydsza kujonka z klasy miała istny busz który jest 5 cm za majty wychodził. Fuj.

Gość do gość wczoraj 12 25
kobiety, ktore chodza do kosmetyczki i dobrego fryzjera tez raczej nie maja w majtkach buszu, bo slabo on pasuje do raybanow i markowej bielizny

Gość tak samo kazda modna
fryzjerka czy kosmetyczka jest wydepilowana

Gość gość
Co za snob podjął taki temat....żal....typowy wytwórni dzisiejszej socjotechniki i praktyk prania mózgu....kurcze ale czy on go ma?ha ha ha

Gość nie snob tylko
facet co chce miec zadbana i atrakcyjna kobiete

Gość gość
Ja tak samo lubię owłosione i obojętne gdzie one rosną. Potrafię zrobić minetkę i nie połknąć żadnego włoska. Nie ruszam ogolonych na zero to mnie odrzuca.

Gość to poszukaj sobie baby
z wlosami na jajkach i klacie